• BARNSEXHANDELN I SVERIGE

  I Verklighetens granskning har vi berättat om de unga tjejerna som säljer sex på nätet – och männen som svarar på annonserna. Men vad gör polisen? Vi träffar Zanna Tvilling, en av två prostitutionspoliser i hela Sverige. Hon berättar om drastiska metoder de måste ta till för att få fast barnsexköpare. Men när någon väl fälls är straffen alldeles för låga, tycker Zanna.

 • BARNSEXHANDELN I SVERIGE
  Småbarnsföräldern "Peter" tror att han har kommit överens med en 14-åring om att bli avrunkad för 500 kronor. Men egentligen är "Emma" Verklighetens reporter. När de är på väg mot en toalett i ett köpcentrum avbryter vi och frågar om han vill ställa upp på intervju. Vem är han? Och varför vill han köpa sex av en 14-åring? "Peter" tackar ja.
 • BARNSEXHANDELN I SVERIGE

  Det är natt och pengarna är slut på mobilen. Efter att ha undkommit en farlig och obehaglig sexköpare irrar hon runt i ett bostadsområde hon inte känner till. Vart ska hon ta vägen? Vem kan få henne att sluta prostituera sig?

  Lyssna på första delen

 • BARNSEXHANDELN I SVERIGE
  Maggie var sexton när hon sålde sex för första gången. Men redan som tolvåring strippade hon på nätet för pengar. Vad får barn och unga i Sverige att prostituera sig? I Verklighetens säsongspremiär hör du Maggies historia. Lyssna på fortsättningen
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista