• Fjortonåriga Nenne har tidigare aldrig gått till ungdomsgården. Hon är rädd att vara ensam tjej. Men saker har börjat förändras. Verkligheten följer med en kväll, när killarna inte får komma in.
  • Marcela Torres elitsatsar mot VM i artistisk gymnastik, en sport där de flesta vid hennes ålder redan gått i pension. Men är hon för gammal för att leva sin dröm, bara 22 år gammal?
  • Hannah Frisell flyttade från hemorten till storstan som alla andra. Men det blev inte alls som hon tänkt sig. Nu vill hon få andra unga att våga stanna kvar där de är uppvuxna, på "landet".
  • Michelle Persson är bara 15 och går på högstadiet när hon upptäcker att hon var gravid. Hennes liv förändras totalt när vänner försvinner och omvärlden verkar tvivla på att hon klarar av att vara mamma – så pass mycket att hon placeras på ett särskilt hem för övervakning. Nu är hon 19 och har ett barn till. I Verkligheten ikväll hör du hennes historia om att vara ung mamma.
  • JAG OCH MITT JOBB
    Helen Mesgon är frisör. När hon en dag upptäcker att hon är gravid blir hon jätteglad. Men det blir inte hennes chef på frisersalongen. Istället ger chefen Helen sparken. I Verkligheten ikväll hör du Helens kamp för upprättelse. Reporter: Olivia Sandell Billström
  • Inlåst i dagar som känns som veckor och veckor som känns som månader, ingen kontakt med familj eller vänner och ingen aning om när du kommer att få komma ut. Victor, 20, satt fem månader i häktet. Nu berättar han sin historia.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista