• Thomas Nordegren har varit utrikeskorrespondent i Washington (2003-2007) och Berlin (1997-2001) dessförinnan bl a i Helsingfors och Bryssel. Han har varit programledare och chef för P1s samhällsmagasin Kanalen och Studio Ett.

  (nordegren@sr.se)

 • Anders Diamant kommer närmast från Studio Ett men har också jobbat som producent och reporter på Folkradion i P3, Efter Tre i P4 men även på Striptease och ABC på SVT. 

  Hans ambition med programmet är att få lyssnaren att häpna, men inte för ofta, det kan nämligen vara svårt att häpna så ofta. Det gör man ju oftast när man inte har gjort det på ett tag.

  Anders tycker också att det är kul om någon kan lära sig något nytt och gärna med ett skratt, men det får inte bli för högljutt så att själva radiosändningen störs. Han har också ambitionen att någon gång skriva en presentation av sig själv som både får den som läser att le och höja på ögonbrynen, men det får vänta ett tag….

  (anders.diamant@sr.se)

 • Anne ”Ibban” Ibelius är redaktionens mesta logistiker och administratör.

  Hon har stenkoll på vilka som medverkar i programmen, vilken musik som spelas och var man hittar rekvisita till de upptåg som redaktionen hittar på i direktsändning.

  Det är också Anne Ibelius man ska hålla sig väl med om man vill knipa en av de åtråvärda biljetterna till På Minuten i P1.

  Hon jobbar även med Uggla i P4 och Sommar och Vinter i P1.

  (anne.ibelius@sr.se)

 • Anders Backlund är född 1975 och är chef för Nordegren i P1, Epstein i P1, Uggla i P4 samt Annika Lantz – Sist med det senaste. Han har tidigare jobbat som producent för Lantz i P1 och som biträdande redaktör för I afton Lantz i SVT. Han har producerat Folkradion i P3 och varit programansvarig på SR Uppland. Yrkeskarriären började Anders som instruktör på Fältjägarregementet I5 i Östersund.

  2007 fick han stora radiopriset för underhållningsprogrammet Rastegar i P4 tillsammans med programledaren och artisten Vahid Rastegar. Anders är en odlingsnörd och växtintresset får utlopp på kolonilotten på söder bland rödbetor och änglatrumpeter.

  (anders.backlund@sr.se)

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista