Allsång i Parksnäckan

Här kan du gotta dig i 2013 års allsångsteman 70-tal och ABBA, och se bilder från tidigare års allsånger i Parksnäckan.

Programledare är Christer Engqvist och årets gäster är Lalla Hansson, Harpo och Nanne Grönvall. En av årets allsånger spelas in, nämligen 70-talstemat och programmet sänds 3 juli.

 • Det var ett hundratal människor som samlades på Parksnäckan i centrala Uppsala när en allsångskväll med Beatles tema anordnades under onsdagskvällen. 

 • Kent Wennman gästade förmiddagsprogrammet och berättade om det digra programmet med allt från Beatles-allsång, ABBA-allsång och Basse Wickman till avskalad Elviskväll, och så om Barnens Parksommar förstås med den 75-årsjubilerande katten Pelle Svanslös.

 • 2013

  Igår var det konsertkväll i Uppsala. P4 Uppland var med och höll i ABBA-allsång i parksnäckan - och på Vaksala torg spelade den legendariska hårdrocksgruppen Def Leppard.

 • 2013

  Onsdag 26 juni är det 70-talsnostalgi som gäller när Parksnäckan i Uppsala fylls av sångsugna. Harpo och Lalla Hansson gästar, programledare är Christer Engqvist. Allsången görs av P4 Uppland Sveriges Radio i samarbete med Kulturhjältarna.

 • 2012

  Det var stort tryck på Parksnäckan i Stadsträdgården i Uppsala när P4 Uppland var med och arrangerade ABBA-allsång för andra året i rad den 4:e juli.

  Över tusen allsångslystna besökare bänkade sig för att sjunga tillsammans med allsångsledare Anna-Karin Nytell Oldeberg (AKO), programledare Christer Engqvist, husbandet Mantix, gästartisten Gunilla Backman från Mamma Mia-musikalen och Akodemiska kören.

 • 2011

  Igår gick P4 Upplands allsångskväll av stapeln och temat för i år var Abba. Många hade kommit till Parksnäckan för att höra de otaliga klassikerna  och tillsammans med det fina vädret lockade evenemanget storpublik.

 • 2010

  Artisten Sebastian Karlsson, radioapan och över 600 personer sjöng sommarschlager under  allsångskvällen i Parksnäckan i centrala Uppsala i går kväll, även om de flesta i publiken inte tog i från tårna.