Bakom kulisserna

Här får du se hur det ser ut när Anna och Tomas sänder, och hur det går till när de får i hop sitt radioprogram.

Vi kommer fylla på med mer bakom-kulisserna-grejer så kika in här då och då så får du se något nytt!

 • 1 av 8
  2 av 8
  3 av 8
  4 av 8
  5 av 8
  6 av 8
  7 av 8
  8 av 8
  Hösttecken:

  I början av sommaren blev vi tvungna att lämna det trekantiga glasrummet i radiohuset i Göteborg. Det blev helt enkelt för varmt. Nu är vi tillbaka - ett tydligt hösttecken.

 • Om Anna skulle välja en sak som skulle få en revival så skulle det vara den där prylen som ser ut som en ring och har två pungkulor som flyger runt. Och så gör den ont om man gör fel. Eh, vad är det för grej egentligen?

 • 1 av 4
  2 av 4
  3 av 4
  4 av 4

  Carin Ahlqvist och Per Luttropp får sig lite kaffe i studion medan de provar mickar innan sändningen.

 • Söndagens program kommer kretsa kring skuld, skam, sex och mode. Som en tung, smaskig efterrätt. Anna och Tomas spånar fritt...

 • Veckans frukostklubb

  Ett av Frukostklubbens samtalsämnen nu på söndag kom till efter att ett par lämpade av festmaterial utanför caféfönstret där Mannheimer & Tengby-redaktionen höll sitt planeringsmöte. Efter att ha sett halvfulla bag-in-box-viner, en tårtställning som såg ut som ett trumset och en gigantisk blomstergirland bäras ut aktualiserades frågan: Vad krävs egentligen för att en fest ska bli bra?

 • Frukostklubbsfrågan:

  En av frågorna som Frukostklubben ska få bita i på söndag är: Vad gör dig alldeles galen? Anna och Tomas har uppenbarligen inte svårt att komma på exempel från sin egen vardag...
  Frukostklubbens Ulf Benkel avslöjar något otippat att han blir alldeles galen när han måste borsta tänderna:

 • På planeringsmötet med Anna Mannheimer, Tomas Tengby och producent Karin Janson behandlas bland annat ett lyssnarmail. Eva irriterar sig på att så många män gör en slags melodilös luftvissling varje gång de går förbi hennes arbetsrum. Hon undrar - varför visslar män? Och det gör Anna och Tomas också.

  Frukostklubbens Lasse Väringer tror att visslandet är ett sätt att säga "hej, här kommer jag":

 • 27 oktober

  De möts inte direkt i en kontorslokal... och därför vill vi be om om ursäkt för de fruktansvärda ljuden i bakgrunden, de är så att säga en del av verkligheten på ett veckomöte med Tomas och Anna.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista