• I länken nedan kan du se vilka program, hur många och av vilket bolag vi köpt in produktioner under 2017. Totalt blev det 2327 program och poddar.
    Vill du veta mer om produktionsbolag så kan du läsa på artikeln med FAQ som finns på den här sidan. Du kan även i Public Serviceredovisningen läsa mer om extern produktion och samarbeten med externa. Den finner du under Publikationer.

  • Har du ett programförslag eller undrar du över när Sveriges Radio söker efter nya idéer? Det är medarbetarna i Sveriges Radios Utbudsgrupp som bestämmer och beställer innehållet i Sveriges Radios kanaler. Beställningarna sker på bestämda tider under året. Det här gäller 2018.

  • Sveriges Radio köper både enbart sändningsrätter som hela produktioner – så kallad produktionsutläggning. Ibland sker det också så kallade samproduktioner där Sveriges Radio är en del av produktionen som produceras av ett externt bolag. I vissa fall har Sveriges Radio en exekutiv producent som är det producerande bolagets kontaktperson på Sveriges Radio. Sveriges Radio köper såväl direktsändningar som färdigproducerade programserier.

  • Tag gärna kontakt om du undrar något gällande externa programproduktioner eller om du vill att ditt bolag skall finnas med på Sveriges Radios kontaktlista för externa bolag. Observera att adressen nedan enbart är för externa bolag. Skickar du mail gällande annat på den adressen så kommer dessa mail inte att åtgärdas.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista