Webb-tv

       

Här samlar vi sköna filmsnuttar med Christer-gänget.

 • Måndag 29 juli

  Hej, mitt namn är Samuel Flander och jag fick en mindre hjärtattack då jag hörde om veckans utmaning. Det är nämligen min sambos Thereses hemliga vapen då hon vill skrämma mig. Jag tycker det är så fruktansvärt skrämmande och jag kan inte för allt i världen förstå att någon uppskattar detta.

  Bifogar ett skrämmande videobevis och jag hoppas att ingen i redaktionen drömmer mardrömmar efter klippet.

  Lycka till
  Samuel

 • Torsdag 25 juli

  Tjingeliiiing Christer! Vi har en liten duett att bjuda på. Vi har skickat in en liknande video till Talang 2007, utan framgång. Nu hoppas vi på ett genombrott, så här några år i efterhand. *blink blink*  Kramisar Lovisa och Hedda (skånepågarna) 

 • Onsdag 24 juli

  Här kommer en video med veckans utmaning!  Jag sjunger lilla snigel med stängd mun. Mvh Louise Helmefors

 • Tisdag 16 juli

  Hallå där!

  Här kommer mitt bidrag till veckans utmaning. Lärde mig mina wookieläten för två år sedan när jag var med landslaget i australiensk fotboll under VM i Australien.

  Ha det fint!

  MVH Oliver Seiberlich

 • Måndag 24 juni

  I veckans första utmaning vill vi se dig göra någonting samtidigt som du är riktigt bajsnödig. Eller åtminstone SER UT att vara det. Filma och skicka in filmen till oss på p3christer@sverigesradio.se

 • Fredag 15 mars

  Har du ingen tandborste? Morgan har ett förslat till en lösning!

 • Onsdag 13 februari

  För några veckor sen kom vi på idén att skaffa ett straffhjul för att få bukt med sena ankomster på redaktionen. Något som gav utdelning redan från första stund. Här visar webb-Kristoffer upp hjulet strax efter att vi packat upp det ur kartongen.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista