Favoritsamtal i repris

Ibland finns det samtal man minns lite extra. Här har vi samlat några av dem.

 • Rodret, ratten, eller raggningen kanske? Eller vad kommer du att tänka på när vi säger överraskande övertag? Fick du kanske hoppa in som barnmorska på din egen förlossning eftersom den riktiga svimmade? Veckan och associationsleken Apropå Det startar i meningen: ”Jag fick ta över!”

  Christer Lundberg och Morgan Larsson

 • Onsdag 5 december
  Anja ringde!
  5:51 min

  Alltså vi vet, det låter uppgjort. Men precis som närringde oss i våras händer det faktiskt att riktiga kändisar tar kontakt med oss, helt utan vår inblandning. Idag ringde självaste Anja Pärsson för att snacka lite med oss.

  Och klippet som Hanna nämnde, när hon mätte upp Anjas fall i OS kan du se här.

 • Fredag 30 november

  I måndags skrev Elin till oss och berättade om hur en bush-rat hade fött ungar under hennes säng när hon var på safari i Sydafrika. Trots att hon letat igenom resväskan hade tre små råttungar lyckats komma med hem till Sverige med livet i behåll!

 • Onsdag 28 november

  När vi efterlyste husmorstips på Facebook kom en hel ström av något annorlunda husmorstips in från Gretchen. Vi ringde upp och fick ytterligare några.

 • Tisdag 20 november

  Unni och hennes kompis var ute och festade dagen innan en jobbdag. För att slippa jobba nästa dag kom kompisen på att hon skulle fejka magont och åka till sjukhuset för att få intyg på magsmärtorna.

 • Tisdag 13 november

  Sara hade haft ett bråk för mycket med sin 15-årige son och gjorde slag i saken: hon la upp en annons för honom på Blocket.

 • Onsdag 7 november

  Vi fick ett mail:

  Kanske en dum fråga, men jag skille vilja veta hur det känns för en kille att va inne i en tjej. Känns det olika, finns det liksom olika storlekar eller vad ska man säga? Förlåt min dumma fråga men jag vill verkligen veta hur det känns. /Nybörjaren

  Johan ringde in och förklarade.

 • Måndag 5 november
  Älskad saknad
  4:59 min

  I dag minns vi de som inte finns hos oss längre, men som lever vidare i tankarna. Har du en mormor, pappa, vän eller pojkvän du saknar och som du vill säga några ord om? De som är älskade och saknade.

  Bland annat ringde Ylva och berättade om sin mamma som gick bort i en sjukdom för några månader sedan.

  Gabriels pappa gick bort för runt ett år sen, strax efter att han fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd i Sverige.

  Och så berättade vår egen redaktionsmedlem Emma om en vän som inte längre finns kvar i livet.

  Med Morgan Larsson

 • Torsdag 1 november

  På tal om att göra konstiga saker när man har sex, bestämde sig Andreas och hans tjej att han skulle få ha sex med henne bakifrån för att se på en hockeymatch när deras respektive favoritlag skulle mötas.

 • Måndag 29 oktober

  Natali hade fått mat som fastnat i halsen och bestämde sig för att peta ner den med hjälp av en gaffel - och tappade taget om gaffeln.

 • Måndag 22 oktober

  William hittade en sekatör när han var liten och skulle klippa av en pinne, men råkade klippa av någonting annat istället...

  Lite senare ringde Tommy in och berättade när han råkade kapa av sig hela armen.

 • Johan ringde in när han var på väg hem från sin bortamatch. Hon var lite äldre än honom - och han hade sin bästa natt någonsin. Men han hade smugit iväg innan hon hade vaknat.  Sedan ringde Johan in igen och ville efterlysa henne. För hon lyssnar ju kanske också på P3.

  Vi ringde tillbaks till Johan några dagar senare för att höra om han någonsin fick tag på (H)anna.

 • Tisdag 11 september

  Bella ringde in och berättade om sitt i-landsproblem. Nämligen att hennes nya bröst påverkade hennes golfswing till det sämre.
  Men det mest intressanta var kanske anledningen till varför Bella hade gjort bröstförstoringen.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista