• Agnetha Fältskog berättar i ett öppenhjärtigt möte med Ulf Elfving på söndag om uppväxten och de tidiga drömmarna om att bli sångerska, om tiden med ABBA, relationerna och hur bandet splittrades.

  Jag fick nog skulden för det en gång i tiden

  Hon berättar också om den tystare tiden efteråt, comebacken och livet hon lever idag.  

 • Hon är aktuell med boken Spår som handlar om hur tre journalister från samhällsprogrammet Kalla fakta avslöjar hur två män utvisats från Sverige till Egypten och där utsatts för tortyr. Tidigare har Sundström bland annat skrivit böcker om främlingsfientlighet och belönats med Guldspaden och Publicistklubbens stora pris. I mötet hos Ulf Elfving på söndag berättar hon om hoten hon fått motta för att skriva om det.

   Det läskiga är väl när man vänjer sig

 • Hon debuterade på Kungliga Operan i Stockholm 1981. Sedan dess har hon en gedigen karriär som operasångerska i bagaget och har stått på flera stora scener som La Scala i Milano, Metropolitan i New York och Covent Garden i London.

 • Hans första album släpptes 1998. Sedan dess har karriären gått både upp och ner berättar han hos Ulf Elfving i programmet som spelades in på bokmässan förra helgen.

  Det har varit en riktig berg-och-dalbana

 • Thomas Quick, fallet Ulf, dubbelmordet i Södertälje, Julian Assange, journalisterna Johan Persson och Martin Schibbye- Advokaten Thomas Olsson har försvarat klienter i många uppmärksammade mål. Vid ett tillfälle förhördes han själv i en av landets mest uppmärksammade mordutredningar. "Plötsligt ringde det på dörren och utanför stod två män som sa att de var från polisen"

 • Filippa Reinfeldt har varit hälso- och sjukvårdslandstingsråd i Stockholms läns landsting sedan 2006, och är en av landets mest profilerade sjukvårdspolitiker. Hon har den senaste tiden fått utstå svidande kritik för en allt mer överbelastad sjukvård. Hos Ulf Elfving på söndag ger hon sin bild av hur läget är och hur hon planerar för en förbättring.

 • Hans väg har gått från fosterhemmet via verkstadsgolvet till partitoppen. Nu har han lett socialdemokraterna i snart ett år. Vem är jubilaren egentligen, kan han vinna matchen mot Reinfeldt, och hur ska han ena partiet? Möt Stefan Löfven i en personlig intervju hos Ulf Elfving på söndag.

 • Hon beskrivs som Sveriges roligaste och han är terapeuten och författaren som tycker att humor är grundläggande för det mesta. Tillsammans är de aktuella med showen ”Strömstedt och Freud, du borde gå och tala med någon” där Naroskin agerar på scen och Kyle regisserar. Hos Ulf Elfving på söndag berättar de bland mycket annat om hur de möttes, om humor och elakhet och om att övervinna rädslan inför döden.

 • Redan på 60-talet nådde han stor framgång med sitt första band The Violents, och har under årens lopp fått gå under epitetet rockkung. I januari gör han sin avslutningsshow på Cirkus i Stockholm. ”Jag räknar det som sista svängen, det gör jag” säger han hos Ulf Elfving på söndag som träffar honom i replokalen.

  Jerry berättar också om hur allt började, om uppväxten, om kontakten med Beatles och om toppar och dalar i karriären.

 • På måndag är det dags för den årliga nobelfesten och middagen i Blå hallen i Stockholms stadshus där pristagare, kungafamiljen och andra celebriteter samlas. Peter Zander som gästar Ulf Elfving har jobbat med nobelämnen i elva år, bland annat som intendent på Nobelmuseet. Han vet mer än de flesta i ämnet och delar med sig av historiska händelser, skandaler och oväntade vändingar. 

  Peter Zander håller folkbildning högt och att få dela med sig av sina kunskaper driver honom, men han kommer även berätta sin egen spännande historia, om livet i museivärlden, om vägen dit, men också om kampen att få fortsätta att göra det han brinner mest för, att berätta.

 • Hon började sin journalistiska bana som sportreporter och har sedan dess varit chef över både Ekot och Aktuellt. För drygt en månad sedan tog hon över VD-posten för Sveriges Radio. ”Jag är en tuff chef” berättar hon för Ulf Elfving på söndag, men hon delar också med sig av vilka egenskaper hon vill förbättra hos sig själv.

  Cilla Benkö berättar också om företagets största utmaningar, sin ungerska bakgrund, hemligheten bakom en lyckad Gulasch och om hur hon en gång faktiskt riskerade livet för radion.

 • Han är känd för sin frispråkighet och räds inte att sticka ut hakan. Mest känd är han kanske för att under 80-talet som vice ordförande i konstitutionsutskottet bett Carl Lidbom veta hut, ett youtubeklipp som setts av över 100 000.

  Björck är bördig från Jönköping och engagerade sig politiskt i tidig ålder inom moderaterna. Han började som statsråd, blev senare talman, vice ordförande i KU och senare landshövding i Uppsala. Idag arbetar han som konsult.

  Hos Ulf Elfving på söndag ser Björck tillbaka på karriären, och berättar om var frispråkigheten kommer ifrån, varför han aldrig ville bli partiledare och om vad det innebär för en liten kille att i tidig ålder förlora sin pappa.

 • Hon är nöjesjournalisten som ljög för mycket och som istället valde att bli författare. ”Det var underbart att bli författare, för plötsligt slutade ju folk att lägga sig i ” säger Viveca Lärn hos Ulf Elfving på söndag. Hon berättar också om uppväxten, om vänskapen till Astrid Lindgren och om melakonin bakom den glada fasaden.  ”Tyvärr så skrattar jag alldeles för mycket och verkar glad fast jag inte är det”.  

 • Han har varit undergeneralsekreterare i FN, kungens närmaste man och så har han gett ut över fyrtio deckare om antikhandlare Homan. Som liten var han en riktigt busunge. Hos Ulf Elfving på söndag berättar Jan Mårtenson om uppväxten, om karriären och människor han mött, om det falska spelet i maktens korridorer och om familjens betydelse i en kringflackande tillvaro.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista