• Brunchrapporten har fått en ny researcher. Han heter Gunnar Rensfeldt och cyklar - precis som Sonja gjorde - varje dag till jobbet. För att han och ni som lyssnar på programmet ska lära känna oss bättre har vi bett Gunnar ställa vilka frågor han vill till oss andra och sig själv. Här är resultatet.

 • Gör i redaktionen: Researcher

  Du har fått i uppdrag att komma på en fråga till dig själv, hur känns det?
  Det är ju skönt att få en fråga som man vet att man kan besvara, i alla fall när man är mitt uppe i att lära sig en massa nya arbetsuppgifter. Jag litar dock inte helt på mig själv, det finns viss risk för att jag kan ställa en ganska meningslös och självbesvarande fråga som leder in i något slags cirkelresonemang.

 • Gör i redaktionen: Producent.

  Min nya fina producent, hur ser du på din roll i redaktionen? Svara gärna i fabelform!
  Tidigt om morgonen kryper spindeln runt i sitt nät för att samla in dagens fångst. Hon hittar några godsaker och snackar med sina kompisar: hunden, ugglan, räven, papegojan och vesslan. De har själva letat godis på morgonen och tillsammans ska de nu provsmaka alltihopa och bestämma vilka karameller som är godast. Bara de finaste pralinerna vill spindeln ha. Och hon ger sig inte förrän alla fått hål i tänderna.
  - Arbete har en bitter rot och en söt frukt, säger hon till sina vänner.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista