• Nya melodifestivalstjärnan David Lindgren är med och delar med sig av sina bästa pappatips, men passar också på att ställa frågor till Malin och Louise. Till exempel vill han veta hur man får riktigt små barn att sluta att kräkas. Passa på att ställa dina frågor om barn också! Malin Alfvén och Louise Hallin sitter redo mellan 12.03 och 13.00. Telefonslussen öppnar klockan 11. (08-24 15 00).

  /Carolina

 • 17/12

  På lördag har du chansen att ställa alla tänkbara frågor du vill om barn mellan 0-18 år. Passa på att få ur dig allt före jul! Malin Alfvén och Louise Hallin finns på plats i studion och dessutom blir det föräldratips med evige rockern Jerry Williamas.

  Telefonslussen öppnar klockan 11 (08-24 15 00) och programmet startar som vanligt 12.03. Vi hörs!

  /Carolina

 • 20/11

  I veckans Knattetimme är Magnus Uggla med och delar med sig av sina pappatips. Magnus har tre barn och tycker att man ska ge sina barn mycket frihet. Men då gäller det att de sköter sig också ...

  Dessutom är Malin Alfvén och Louise Hallin på plats för att svara på dina frågor om barn, barn mellan 0-18 år. Telefonslussen öppnar klockan 11.00 (08-24 15 00) men du kan också mejlla dygnet runt!

  /Carolina

 • 22/10

  Dags för Knattetimmen nu igen på lördag, frågeprogrammet speciellt riktat till er frågvisa föräldrar runt om i Sverige. Men du behöver inte vara förälder, det kanske är ditt barnbarn, styvbarn eller framtida barn som du har frågor kring.

  Du får gärna vara anonym och tveka inte att ställa udda frågor! Malin Alfvén och Louise Hallin är på plats från klockan 12, men telefonslussen öppnar redan vid 11; 08-24 15 00. Dessutom blir det friluftstips för pappor signerat Dolph Lundgren.

  /Carolina

 • Missa inte Knattetimmen nu på lördag. Malena Ernman delar med sig av sina föräldratips och Malin Alfvén och Louise Hallin svarar på dina frågor om barn.

  Vi tar även emot frågor om graviditet och förlossning.

  Mejla redan nu: knattetimmenip4@sverigesradio.se eller ring från klockan 11 på lördag när telefonslussen öppnar: 08-24 15 00.

 • 24/9

  På lördag är vi på plats igen för att försöka göra ditt liv som förälder lättare.

  Malin Alfvén och Louise Hallin svarar på dina frågor om barn mellan 0-18 år. Men du behöver inte vara mamma och pappa, vi välkomnar även mormor, farfar, styvpappa eller syskon att höra av sig, eller kort sagt vem som helst som behöver svar!

  Telefonslussen öppnar vid 11 (08-24 15 00) och programmet startar 12.03. Men du kan också maila redan nu, adress härintill. Dessutom blir det ett litet pappatips med Per Gessle.

  /Carolina

 • Passa på att ställa dina frågor om barn till experterna Malin Alfvén och Louise Hallin i Knattetimmen.

  Telefonslussen öppnar vid 11.00 och du ringer som vanligt på: 08-24 15 00. Programmet startar 12.03. Ligg inte sömnlös och grubbla över dina problem, hör av dig till oss istället, så kan vi ligga sömnlösa...

  Det blir dessutom pappatips från låtskrivaren Danne Attlerud som är styvpappa till artisten Oskar Linnros.

  Vi hörs!

 • 27/8

  Nu är är Knattetimmen tillbaka igen efter sommarlovet.

  Telefonslussen öppnar som vanligt vid 11-tiden och programmet startar 12.03.

  Malin Alfvén och Louise Hallin är på plats fram till klockan 13 för att svara på dina frågor om barn mellan 0-18 år.

  Inga frågor är för vanliga, ovanliga, konstiga eller tabu! Dessutom blir det pappatips från artisten och tvåbarnspappan Martin Stenmarck.

  /Carolina

 • 4/6

  Nu på lördag den 4 juni är det säsongsfinal för Knattetimmen med Carolina Norén. Passa på att höra av dig med dina frågor till Malin Alfvén och Louise Hallin.

  Telefonslussen öppnar klockan 11.00.

  Telefonnumret är som vanligt 08-24 15 00.

  Men det går bra att mejla dygnet runt! Adressen är knattetimmenip4@sr.se

  Som gäst i säsongens sista Knattetimmen med Carolina Norén får vi dessutom pappatips från albumaktuella artisten Patrik Isaksson.

  Temat är: "Hur vi får barnen att äta sin mat". 

  Vi hörs!

  ... och glad sommar!

 • 21/5

  Små barn - små problem, stora barn - stora problem brukar man säga.

  Vi säger; hör av er till Knattetimmen så slipper ni alla problem! Malin Alfvén och Louise Hallin är på plats från 12.03 -13.00, telefonslussen öppnar vid 11; 08.24 15 00. Dessutom blir det föräldratips från artisten och tvåbarnspappan Håkan Hellström.

 • 23/4

  På lördag 7/5 har du åter chansen att ställa dina frågor om barn. Inga frågor är för vanliga eller ovanliga.

  Vi tar gärna emot frågor om lite svårare ämnen som död, mobbning, sjukdomar etc Malin Alfvén och Louise Hallin finns på plats från klockan 12, men telefonslussen öppnar redan vid 11: 08-24 15 00.

  Ring eller mejla! Vi hörs!!

 • 23/4

  I veckans Knattetimmen får vi bland annat träffa artisten Dilba som delar med sig av sina bästa mammatips. Malin Alfvén och Louise Hallin är på plats från 12.03 för att svara på dina frågor om barn.

  Vi välkomnar föräldrar, mor-och farförädrar, styvföräldrar eller vem som helst som har frågor om barn mellan 0-18 år. Telefonslussen öppnar klockan 11, 08-24 15 00.

  Ring eller maila! Glad Påsk - Vi hörs!!

 • 26/3

  På lördag träffar du bland annat popstjärnan och trebarnspappan Christian Walz som delar med sig av sina bästa föräldratips.

  Malin Alfvén och Louise Hallin är på plats för att svara på dina frågor om barn mellan 0-18 år och telefonslussen öppnar som vanligt klockan 11.00. Telefonnumret är; 08-24 15 00, men du kan också mejla på knattetimmenip4@sr.se. Vi hörs!

  /Carolina

 • 13/3

  I Knattetimmen denna vecka får du bland annat höra Christer Sjögrens tankar om hur det är vara morfar. Självklart är också Malin Alfvén och Louise Hallin på plats för att svara på dina frågor! Ett tips är att börja ringa redan när telefonslussen öppnar vid 11-tiden.

  Dagens program är bara en halvtimme (pga sport).

  Vi hörs!

  /Carolina

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista