• Auktion för Världens barn

  Det blir Ljungbyheds golfklubb och Ljungbyhed Park som kommer att få besök av Helene Persson och önska musik en hel timme i radion. De bjöd 15 000 kronor och stödjer därmed Världens barn med den summan.

  N.B. Du kan inte önska egenkomponerad musik och musiken måste också vara utgiven kommersiellt.

 • Auktion för Världens barn

  Vad sägs om en akustisk spelning med Dan Hylander, Calle Kristiansson och Janne Bark? Låter kanske för bra för att vara sant. Larsson Starch Technology i Bromölla nöp sig i armen och lade det vinnande budet på 15 000 kronor för trion, och får nu alltså en akustisk spelning på cirka en halvtimme och ett konsertminne för livet.

 • Auktion för Världens barn

  Kerstin Larsén från Lund lade högsta budet, 6 000 kronor, för vår berömda ”frallefika”. Pengar som går oavkortat till Världens barn.

 • Auktion för Världens barn

  Än en gång drog Kiviks Hotell längsta strået och ropade hem Världens barn-auktionen. Med budet på 13 000 kronor kommer stjärnkocken Rikard Nilsson, kanske i en combo med Svensktoppentrean Manuel Fervenza, att på ett eller annat sätt att laga mat eller föreläsa på hotellet i Kivik.

  Rikard Nilsson har fått Gastronomiska Akademiens guldmedalj,  blev Årets Kock 1991. Mellan 1989 och 1993 var han ett av ankarna i det svenska kocklandslaget. Han är nordisk mästare, Europamästare, Årets krögare och har haft ett eget matlagningsprogram på TV.

  Läs mer om Rikard på hans hemsida: www.rikardnilsson.com

 • Auktion för Världens barn

  Citybudet i Kristianstad bjöd 3 500 kronor för det två biljetterna till Whitesnakes exklusiva spelning i Kristianstad Arena och stödjer därmed Världens barn.

  Tidigare Deep Purple-sångaren David Coverdale bildade Whitesnake 1977 och bandet är än i dag en av världens största aktiva hårdrocksakter med klassiker som ”Here I Go Again”, ”Is This Love” och ”Still of The Night”.

  Irländska The Answer har upplevt en massiv succé på den internationella rockscenen och deras debut ”Rise” har sålts i över 125 000 ex. I början av oktober släpps deras nya platta ”Revival”. Bandet har även varit förband till inga mindre än AC/DC!

  Datum: Lördag 19 november
  Insläpp kl 18.30
  Konsertstart The Answer kl. 20.00, därefter Whitesnake
  Åldersgräns 13 år

 • Auktion för Världens barn

  Paketet med 2 st säsongskort (skipass) inklusive skidhyra för Vångabackens skidanläggning ropades in av Morgan Henriksson för 4 300 kr. Vångabergets Slalomklubbs skidpaket gäller för vintern 2011/2012.

  N.B. Om det nu inte skulle bli någon vinter i år så skjuter vi giltighetstiden till nästkommande säsong. Säsongskorten är inte personliga och kan ställas ut till t ex företag.

 • Auktion för Världens barn

  Tavlan till förmån för Världens barn som bland annat Janne ”Loffe” Carlsson målat på ropades in av Alléidé Konsult för 15 000 kr.

 • Auktion för världens barn

  Den exklusiva megatårta för tjugo personer bjöds hem för summan 6 500 kronor av Ing-Britt Rosenqvist i Bromölla, samtidigt hjälper hon behövande barn i utsatta länder.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista