Peje Johansson leder Förmiddag varje torsdag. Foto: Magnus Mosén SR/Kristianstad

Vem är du, Peje Johansson?

Jag är född och uppvuxen i småländska Ryd, och har i hela mitt liv sysslat med idrott och musik i olika former. Jobben har också växlat med åren och jag har haft förmånen att få prova på såväl affärsbiträde, föreningskanslist, idrottslärare, baskettränare, fritidsledare, eventprojektledare som tryckeriarbetare.

De senaste 18 åren har jag dock försöjt mig som radioprogramledare, musiker och underhållare. Det känns både fantastiskt kul, spännande och motiverande att få tillbringa en förmiddag i veckan tillsammans med alla er som lyssnar på SR Kristianstad. Med både intressanta och spännade såväl kända som helt okända gäster, nå’n liten kul tävling, en go’ musikmix och framförallt MASSOR av kontakt och sköna samtal med dig som lyssnar, hoppas jag programmet ska bli 2 timmar ”Feelgood”-radio och att du som lyssnar titt som tätt ska ha ett leende på läpparna!

Mejla Peje: peje.johansson@sr.se

Peje Johansson

Ålder: Alltid i den bästa, dvs säga uttagen och inkörd i april månad 1961
Bor: Granne med norra Skånegränsen
Familj: Fru, dotter, son, hund och katt
Intressen: Det mesta som börjar på bokstaven M, människor, musik, mat, motion, möten, mycket sport med mera. Behöver jag tillägga att barnen heter Maja och Martin
:-)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista