Pumapanelen

Onsdagar kl. 10:05 - 11:00. Varje vecka träffas våra egna pumor och pratar mingel, uteliv, relationer, dejting och annat spännande. Vill du veta mer om Krullet, Karamellen, Slaktarn och Häxan?

Läs mer !

 • Pumapanelen

  Pumorna tog tag i ett klassiskt sommarämne i dag, nämligen att visa hud. Med bikinibilder på planscher över alla städer och ljumna sommardagar så känns det som ett ämne som engagerar. Johan Selin fick hoppa in i dag då Karin Lönnå jobbar med Svensktoppen nästa och han hade en hektisk tid i studion. Alla fyra pumor kom förbi för säsongens sista Pumapanel.

 • Pumapanelen

  Karin är återigen upptagen med annat och missar för andra veckan i rad Pumapanelens funderingar. I istället fick Lars T Johansson äran att prata ensamhet med pumorna. Något som det fanns mycket att säga om. Något alla vara överens om var att självvald ensamhet var helt ok, medan den påtvingade betydligt sämre.

 • Pumapanelen

  Susanne och Andrea fick ta hela ansvaret för veckans Pumapanel när både Linda och Anne-Li fick förhinder. I dag så pratades det om manlighet, ska mannen bjuda? Vad är normen 2012? Ganska passande så är Karin Lönnå bortrest, så pumorna fick prata med Johan Selin som hoppat in som programledare.

 • Pumapanelen

  En kollega tipsade oss för några dagar sen om att ha en busbikt i något program. Givetvis tyckte vi att det lät som en fantastiskt rolig idé. Våra pumor fick berätta om bus som dom gjort, eller varit med om tidigare.

 • Pumapanelen

  I dag blev det prat om mat från hela världen i Pumapanelen. Anne-Li berömde den svenska surströmmingen och den sociala biten som hon tycker är så himla bra. Andrea var inte riktigt lika imponerad, utan tog oss istället med till en helt annan del av köket där det pratades om komagar och grisfötter ... Då ville Linda naturligtvis veta mer, hur tillagar man grisfötter?

 • Pumapanelen

  Allvar och roliga stunder blandades när Pumapanelen pratade alkoholvanor, både hos sig själv och hos andra. Hör på Linda, Andrea och Susannes historier.


 • Pumapanelen

  Är lördag den perfekta dagen då det går att slappna av och göra vad man vill. Eller blir tvärtom, prestation- och beslutsångest. Det är veckans nöt att knäcka för pumapanelen. Linda Eriksson, Susanne Ekwurtzel och Anne-Li Blomqvist är veckans panel.

 • Pumapanelen

  Tjejerna i pumpanelen pratade idag om internet. Vad är okej att lägga ut på internet? Vad ska man passa sig för? Var går gränsen?

 • Pumapanelen

  Hur funkar det att bli kär i någon ny när man har barn med sig in i relationen? Vad gör man om barnet kommer hem en dag och har med en pojkvän/flickvän? Och vad säger man till sina egna föräldrar om sitt kärleksliv? Pumapanelen pratar om relationer där barnen blir inblandade, och hur man får det att funka så bra som möjligt. Andrea, Linda och Anne-Li pratar i hop sig.

  Susanne var inte med i dag, men slog en pling till telefonsvararen och berättade om när hon skulle förklara för sina barn att hon blivit kär.

 • Pumapanelen

  Den här tiden på året är det flest som fyller år, och då är det extra aktuellt med presenter. Pumapanelen pratar om den kanske klurigaste presenten av dem alla - den till sin älskade. Vad ska man ge som visar all kärlek, men samtidigt inte blir för klyschigt? Hur dyr present kan man ge? Tänk om man ger en dyr guldklocka, men får en trist skärbräda tillbaka? Allt som kan bli bra och dåligt i presentväg avhandlas. Och Andrea minns en 40-årspresent som blev riktigt speciell...

 • Pumapanelen

  Supersnyggt och tjusigt eller bara en fruktansvärd plåga för fötterna? Pumapanelen går igenom sin relation till höga klackar. Hur man går bäst i höga klackar, trick för att undvika skoskav och vilken typ av klack som egentligen är bäst. Och när passar det absolut inte att ha högklackat? Susanne, Anne-Li och Linda sätter ned foten.

 • Pumapanelen

  Var går egentligen gränsen till otrohet? Kan man krama en kompis och kanske till och med ge en puss på kinden? Vad gör man om en kompis är otrogen? Våra pumor Susanne Ekwurtzel och Andrea Sierra diskuterar i studion.

 • Pumapanelen

  Man har ju hört om den där biologiska klockan, som tydligen säger till när det är dags att skaffa barn. Hur känns det? Och vad gör man åt det? Pumapanelens Andrea Sierra, Anne-Li Blomqvist och Susanne Ekwurtzel minns hur det var för dem.

  För Andrea var det inte helt lätt. Hon har alltid drömt om att skaffa många barn, men fick operera bort ena äggstocken när hon var 19. Läkarna trodde inte att hon skulle kunna få några barn, men i dag har hon fyra stycken.

 • Pumapanelen

  ...ja, vaddå? Måste man lida pin? Och hur mycket i så fall? I dag pratar Pumapanelen om skönhet och olika saker man kan göra för att försöka bli lite vackrare. Det blir en pratstund om allt från botox till hårfärg, från bröstinplantat till ansiktsmasker. Vad har du testat när det gäller skönhetsbehandlingar? Och vad kan du tänka dig - och inte tänka dig - att göra? Mejla lonna@sverigesradio.se

 • Pumapanelen

  Plötsligt springer man på sin före detta runt ett gathörn. Eller så dyker exet upp på samma spanskakurs som man själv. Och så blir stämningen lite... så där. Pumapanelen avhandlar i dag de där mötena med sitt ex som inte blev så bra. Varför blir det konstig stämning? Och vad kan man göra åt det? Anne-Li, Linda och Andrea gräver runt i erfarenhetsbanken. Bland annat sprang Anne-Li i hop med ett ex en gång, som hon inte ens kände igen.

  Linda skulle träffa killen hon gjort slut med en månad tidigare för att försonas, men av misstag upptäcker han vilken ringsignal hon tilldelat honom.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista