Stafettgästen

Onsdagar kl. 12-13: Gästen bjuder in nästa gäst, som bjuder in nästa gäst, som bjuder in nästa gäst, som bjuder in…

 • Annelie Lindeberg bor i Angurvall, Utansjö, men kommer ursprungligen från Stockholm. Hon har pluggat etnologi och undervisar till vardags i orientalisk dans. Hos Magnus Leijon svarade hon bland annat på frågan: Varför magdans i Ångermanland?
   

 • förmiddag i p4

  Veckans stafettgäst bor i Sundsvall, är lastbilschaufför, men ägnar en stor del av sin fritid åt matlagning. Ett intresse som fört honom ända till uttagningen till tv-programmet Sveriges Mästerkock. Han har en hund också och bygger på en sommarstuga. Det händer mycket i Lennies liv just nu.

 • förmiddag i p4

  Veckans stafettgäst ser sig som en glad och positiv person, som gillar när det händer grejer. Men något liv på en räkmacka har hon inte haft. Efter att hon lämnade ett destruktivt förhållande blev hotbilden så stor att hon tillsammans med döttrarna fick fly staden och jobbet och leva med så kallad sekretesskrivning.

 • Förmiddag i P4

  Hon är distriktssköterska på vårdcentralen i Junsele. Ursprungligen kommer hon från Tjeckien, men har också bott i Australien, Afrika, Indien, Brasilien, Göteborg och USA. Kim Kubista är veckans stafettgäst.

 • Förmiddag i P4

  Monia Häggqvist från Ramsele har fått pris som Årets kvinnliga idrottare inom breddidrotten. Nu är hon höstens första stafettgäst i Förmiddag i P4. Hon är till vardags ridskolechef på Ramsele Fältrittklubb.

 • förmiddag i p4

  Lars Höglund, motorintresserad företagare från Bjästa, var veckans stafettgäst. Dessutom är han kinesisk medborgare. Detta och mycket mer blev samtalsämnena när Lars gästade Lars T i radiohuset på krönvägen i Sundsvall.

 • förmiddag i p4

  Stafettgästen den här veckan är en engagerad man, både i musik och motorer. Med sitt familjeband Krantz & Krantz är han välkänd i trakten och ordnar ibland motorevent. Dessutom leker han gärna med ord och kåserar, främst i just motortidningar.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista