• Onsdag 6 februari
  Saknad
  30 min

  Den 8 januari 2012 cyklar en skäggig man, iförd regnbyxor, iväg från sitt hem i byn S:t Olof på Österlen. Han var känd för att kunna cykla långa sträckor, ibland så långt som 10 mil, och han hade flera gånger efterlysts och hittats av polisen. Den här gången är det ingen som hittar honom.
  En P4 Dokumentär av Linda Evereus / P4 Kristianstad, bearbetad för Tendens i P1.

 • Måndag 4 februari

  Han skulle åka hem till Sverige igen, från tjänstgöringen i Afghanistan.
  Men först skulle han ut på en sista patrull. Det här är berättelsen om Michael Thorén och hans sista uppdrag i Afghanistan. Och om att leva med sina val. En P4 Dokumentär av Svjetlana Pastuhovic på P4 Malmöhus, bearbetad för Tendens i P1.

 • Tisdag 5 februari

  "Det var en sen kväll i oktober och jag var 19 år när det hände. Jag var med om en trafikolycka i samband med första halkan och fick en hjärnskakning. Det blev min första resa med ambulans. Men det dröjde tolv år innan jag fick en diagnos på den sjukdom som hjärnskakningen orsakade." / Katarina Wahlström.
  En självutlämnande P4-Dokumentär av Katarina Wahlström på P4 Sörmland, bearbetad för Tendens i P1.

 • Den här veckan gästas Tendens av kollegorna från P4.
  Tre spännande berättelser, från Afghanistan till Stenshuvud,  som producerats av programmet P4 Dokumentär och beabetats för P1, i ett samarbete över kanalgränserna.  Serien är producerad av Ola Hemström och Sofia Kottorp.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista