• Vickans Bröllop

  För några veckor sedan träffade Humorhimlens bröllopsreporter Gabriella frisören Gabi. Han skulle mer än gärna fixa Victorias hår till vigseln och hade några idéer. En kunglig snagg kanske?

 • Lördag 12 juni


  Hej alla trogna och nya bloggläsare!

  Här är jag igen, Gabriella eran bröllopsreporter som ni drömmer om på nätterna och längtar efter på dagarna! Här är jag och jag har precis slutfört mitt uppdrag som bröllopsreporter.  Mission compleete. Så puss och kjam allihopa och kanske hörs vi igen! Bloggen läggs nu ner för ett tag. Och jag går vidare på nya äventyr så hejhej snygga dej och mej!

  Slash eran före detta bröllopsreporter Gabriella

 • Lördag 12 juni

  Hej alla trogna och nya bloggläsare, här har ni mig Gabriella er bröllopsreporter!

  Jag är tillbaka men inte för att stanna för nu kära vackra lyssnare så är det så att detta projektbörjar lida mot sitt slut, såååå sorgligt! Vi som har haft så himla kul! Men men vi har i alla fall en hel dag på oss att suga ut information av diverse trevliga typer som har nått att säga om bröllopsparet Daniel och Victoria. Under det här programmets tre tidigare  program har vi lärt känna en rad märkliga, intressanta, roliga och inte så roliga typer  och vissa av dom har säkert fastnat i er minnesbank. Och nu idag har jag tänkt att dom ska få fastna lite mer . Jag har nämligen valt ut några stycken som vi ska få träffa ännu en gång för att se hur det har gått med deras planer inför bröllopet. Hurraaa! Så häng med mig alla lyssnare . Ge eran bröllopsreporter lite kraft. För nu köööööööööör vi!!!!!!!

 • Lördag 12 Juni

  I Humorhimlen denna lördag ger vi dig godbitarna från veckans sändningar.

  I andra timmen får du höra det sista avsnittet av Bröllopsreportern. Gabriella har i tre lördagar bloggat och försökt intervjua personer som har något att berätta om kronprinsessparet. Idag söker hon upp några av sina intervjuoffer igen. Bland annat Melanie Bengtsdotter som älskar prinsessor och frisören Gabi som helst skulle vilja se Victoria rakad. Gabriella drabbas också av kärlek. Från ett lite oväntat håll.

 • Lördag 5 juni

  Hej alla trogna och nya bloggläsare, eran bröllopsreporter Gabriella is hereagain with you guys!

  Idag har varit en helt fantastisk dag och jag har träffat så himla mycket härliga människor och dom här härliga människor har vågat släppa in oss i deras minnen och drömmar om brudparet Westling-Bernadotte-Daniel-och-Victoria: det blivande kungaparet. Ett vackrare bröllop och brudpar går ej att finna!

  Det är inte långt kvar nu till den 19 juni, dagen D! Så nästa vecka vill jag ha hela min inkorg fylld till max, det finns fortfarande chans att  dela med sig av det man vet om och har upplevt med kronprinsessan och Daniel. Så puss och kjam till dess!

  Slasch eran bröllopsreporter Gabriella.

  Jo, PS. Lamin min assistent gjorde verkligen ett kanonjobb här på P3! Men Lamin kunde tyvärr inte fortsätta pga. personliga saker så… ja kort är gott!  DS.

 • Lördag 5 Juni

  Lördagar med Humorhimlen betyder godbitar från veckan och kunglig humor.

  Efter klockan 17.00 får du höra tredje delen av Bröllopsreportern. Gabriella letar efter intressanta personer att intervjua om det kommande bröllopet. Hennes nya assistent Lamin sätter käppar i hjulet för henne. Till exempel ändrar han om i hennes blogg och sjunger hellre svenska sommarhits än gör något vettigt.

  Gabriella hittar ändå några lovande intervjuoffer. Till exempel en av Daniel Westlings gamla polare på gymmet. Och slottets egna hovnarr som låter märkligt lik Robyn, Laleh och Whitney Houston på samma gång.

  Vill du komma Daniel och Victoria närmare och höra historierna bakom det stora bröllopet. Lyssna!

 • Lördag 29 Maj

  -Hej alla trogna och nya bloggläsare, eran bröllopsreporter is blogging with you! Jag får börja med att be om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag men det har varit sååå intensivt men nu är jag här igen i alla fall, hurraaaa!!!och det känns så himla underbart kul, så nu kör vi igång. Det är alltså dags för er där hemma att lätta på täcket och höra av er till mig om allt möjligt smarrigt om vårt favoritbrudpar –Daniel Westling och kronprinssesan Victoria! Världens sexigaste par!

  Jag har intervjuat massa spännande typer men även för första gången i mitt liv anställt en assistent! Han heter Lamin och kommer att gå vid min sida resterande två veckor! Mycket trevligt! Hihihi! Ta hand om er små söta fina lyssnare. Love! /gabriella

 • Lördag 22 maj

  Hallå alla bloggläsare, trogna som nya! 

  Idag är en alldeles speciell dag. Jag har fått ett nytt stort jobb! Det började med att min chef steg in i mitt arbetsrum imorse och sa åt mig att lägga allt som jag höll på att jobba med åt sidan och ta kontakt med människor som har umgåtts eller vart i kontakt med Vickan eller Daniel och intervjua dom. Hon sa:

  "Jag litar på dig Gabriella, du har ett lika härligt leende som Victoria och visst hänger du på Stureplan, jag litar på dig, jag litar på dig?! Det ska vara klart om fyra veckor!”

  Självklart hade hon rätt, jag hänger alltid på Stureplan. Men det är inte bara det alla älskade trogna och nya läsare: folk brukar faktiskt säga att mitt leende påminner om Victorias. Snacka om att min chef känner mig och jag ska med glädja kasta mig in i det här ärofyllda uppdraget och jag kommer lägga allt annat åt sidan för just nu finns det nästan inget vackrare att lägga ögonen på än det kommande kungabröllopet. Jag är så glad att jag fått det här jobbet. så nu mina trogna och nya bloggläsare, kom igen skriv till mig om ni har nått minne eller möte eller rent av en relation med det blivande brudparet! Nu kör vi!

  Puss o kjam /yourgabriella

 • Lördag 22 Maj

  I lördagens Humorhimlen får du såklart höra det bästa från veckan som gått.

  Men. Efter klockan fem har vi premiär för en ny humorserie: Bröllopsreportern. Den handlar om Gabriella som fått det stora uppdraget att blogga och intervjua människor som har något att berätta om Victoria och Daniel. Med blandade känslor ger hon sig ut på stan och träffar bland annat Melanie Bengtlarsdotter som ÄLSKAR prinsar och prinsessor. Och frisören Gabi från Botkyrka som har blivit feminist och tycker Victoria ska raka av sig håret.

  Bröllopsreportern hör du fyra lördagar framåt.

  Medverkande: Cecilia Forss, Alexander Salzberger, Shima Niavarani, Mathias Ohlsson, Franciso Sobrado och Christian Hillborg.

  Producent och ljuddesign: Linda Brännström