The Angry Law Show

The Angry Law Show görs av och med två svensk-göteborgsk-kvinnliga varianter av Steve Martin: My & Linnea Ericsson. Vi hittade dem på vår turné Humorhimlen Live 2010 och tänkte "det här var ju sjukt bra, de ska få en egen show".

 • The Angry Law Show

  Linnea sitter på en picknickfilt och har bullat upp med Timbuktus favoritkäk. My är inte lika munter och ber om ursäkt för gamla synder.

  Veckans gäst är popstjärnan Tess Merkel från Alcazar.

 • The Angry Law Show

  The Angry Law Show-systrarna får en special behandling på ett spa av ingen mindre än skådespelaren Mikael Persbrandt. Dessutom får de hårvårdstips av en hårdrockare med lång erfarenhet.

 • The Angry Law Show

  My får sin barndomsdröm uppfylld, ett besök i Fantomens Dödskallegrotta. Linnea skissar vidare på sin blivande succéserie Luban.

 • The Angry Law Show

  The Angry Law kränger glass och skräms av kioskvältare. Dessutom lyfter de i dagens program fram den multihandikappade människan.

 • The Angry Law Show

  Författargris göre sig icke besvär …! The Angry Law Shows My och Linnéa Ericsson avgudar böcker men fullkomligt föraktar författare. Systrarna har nämligen extremt dålig erfarenhet av att dejta litteratörer.

  Veckans gäst är författaren Emma Hamberg.

 • The Angry Law Show

  My och Linnéa aka The Angry Law Show sitter bänkade i en zeppelinare högt över stan. Därifrån tipsar de om vad man kan göra på sommaren om man har riktigt tråkigt. Varför detta måste ske från just en cigarrformad luftballong?, är en mycket berättigad fråga.

 • The Angry Law Show

  Lyss och lär till hur det går till när systrarna i The Angry Law Show smyger på Glenn Hysén och samtidigt hyllar sin gulleplutt Kenny Bräck.

 • The Angry Law Show

  Det kan låta märkligt, men My och Linnéa från The Angry Law Show (från det här programmet alltså) är rädda för sin egen städerska. Varför är hon så himla arg? Hon har ju ändå betalt för att städa!

 • The Angry Law Show

  My och Linnéa från The Angry Law Show bryter sig in i sitt gamla omklädningsrum på Torslanda högstadieskola och minns sina gympalärare. Är det en bra eller dålig grej mån tro?

  Veckans gäst är fotbollsspelaren Jane Törnqvist, aktuell i Kopparbergs/Göteborgs FC med 109 landskamper med Sveriges damlandslag i bagaget.

 • The Angry Law Show

  My och Linnéa njuter av skärgården under seglarveckan och pratar skit om sin närmaste mellanchef. Hur smart är det på en skala …?

 • The Angry Law Show

  Idag är det hungrigt värre i The Angry Law Show som glatt lägger en kronhjortsburgare på grillen. Sen pratas det och jämförs en del vem som fått bäst ”happy-ending” under thai-massagen.

 • The Angry Law Show

  Det är första dagen på vecka 29, "seglarveckan!! The Angry Law Show kastar loss och beger sig ut i den bohuslänska skärgården. My och Linnéa investerar i papperstrosor som visar sig ha fler användningsområden än man först kan tro.

  Veckans gäst är kocken och krögaren Leif Mannerström känd från bl a tv-serien Sveriges mästerkock (TV4).

 • The Angry Law Show

  Den ena halvan av syskonduon i The Angry Law Show gillar inte att betala skatt. ”Det har inte varit någon riktig debatt om varför vi ska betala skatt”, anser hon. Vinet puttrar vidare på In Flames-basistens vind.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista