• För snart en vecka sen så var vi i Göteborg och bland annat Tankesmedjan debatterade om Markus Birro, Teater Kaiserin visade hur man lajvade och Ligga med P3-Matilda körde en stand-up! På onsdag så smäller vi upp dörrarna för stockholmarna på Södran!

  Tankesmedjan:

  Ligga med P3-Matilda:

  Teater Kaiserin:

 • Vi är så glada för alla er lyssnare som vågade er ut i höstrusket och köa! Vi delade ut lite klubbor som fick värma under paraplyerna! Ännu en gång: Vi lider med er som inte kom in! Vi är så smickrade och överväldigade!

 • Igår var det PREMIÄR (JA - PREMIÄR!) för Humorhimlens liveturné i Göteborg och vi blev helt överväldigade av alla ni som kom! Vi vet att många inte fick komma in och vi lider verkligen med er! Förhoppningsvis så fick ni en klubba i alla fall! Och vi älskar er och önskade att vi kunde få in alla er!

 • Har ni skrivit in det i kalendern? Har ni frilagt onsdagkvällen? Är ni redo för skratt? Är ni redo för Humorhimlen? Oavsett, vi kommer, tillsammans med bland annat Pang Prego och Tankesmedjan till Göteborg nu på onsdag! Om du vill kan du börja köa utanför Pustervik redan nu, fast insläppet är inte förrän 19.00. Vi kör igång 19.30! WHOOP!

 • Nu är det bara två veckor kvar tills Humorhimlen Live-turnén har premiär på Pustervik i Göteborg! Den 5:e oktober, mark the date! Tills dess bjuder vi på ett par klipp från förra året med några av P3s humorelit, Cirkus Kiev och Tankesmedjan! Håll utkik här för mer info!

  Cirkus Kiev:

  Tankesmedjan:

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista