Julen i P3

Det bästa från julens och nyårets program i Sveriges Radio P3.

 • Vinnaren i 2010 års största bildtävling i radio blev Sevgin. Congratulations homie! Han rings upp och skälls grundligt ut av the real Lilla Al-Fadji i nyårsprogrammet.

  Vad hände egentligen under året som gick?
  Minns du Hallandsåsen? Fotbollslandslagets nya coach? Brunett-Brunos missar? Abu Hassans smarta idéer? 

  Vår ciceron LAF bjuder in sina finaste vänner till en rungande nyårsbaluns och firar ut det gamla, in det nya samt blickar tillbaka på de händelser som präglat oss starkast... honom... starkast.  

 • 25 DECEMBER 2010

  P3 Planet önskar god jul från en liten, frostig stuga i Vuollerim och tar emot varma julhälsningar från Argentina, New York, Danmark, Chile och Colombia

  Iklädda yllestrumpor, underställ och skotermundering kör vi ut i den isande decembernatten för att hitta en liten, liten skoterstuga upplyst av marschaller och månens sken. 

  Dessutom hör vi om tomtar som svettas ihjäl i sina dräkter i Valparaíso och danskar som firar att juleölen kommit till Köpenhamn. Vi får veta att det är mer fokus på fest än frid i Bogotá och hänger med Lotta Zachrisson när hon drar på sig skrillorna och insuper julfeelingen på Manhattan.

  Lördag 18.03 

  Programledare: Joni Söderström Winter

 • Självaste Mister Christmas – Arne Weise – kommer till Hälliewüüdstudion. Och Weise bjuder man inte in utan att bjuda på ett rejält julbord.