• Han är ju känd för att göra extremt grymma versioner av sina gästers låtar. Så även denna gång när Ph3 är i studion. Det blir en lite mer hårdrocksinspirerad version av "Även undergången går över". Enjoy!

 • Lördag den 14 september 2013

  Lilla Al-Fadji är en grym låttolkare. Han bjöd Stor på en storslagen cover. 

 • LÖRDAG 14 SEPTEMBER

  Lilla LAF bjuder Stor på en riktigt het version av hans låt "Stolthet".

  LAF vill sluta fred och samarbeta med sin nemisis Ömer för att lura snuten. 

  Pellan känner igen sig i Stors berättelse och vill gärna dela med sig av hur han blev städare en gång i tiden. 

 • LÖRDAG 11 MAJ

  Det är en ära för LAF att välkomna fotbollslegendaren tillika förbundskaptenen för svenska fotbollslandslaget - Pia Sundhage. Pia har inga vanliga dagar men som tur är är det här ju ingen vanlig intervju. Pia älskar Paul Simon och för att få henne att känna sig välkommen har LAF gjort sin egen version av "You can call me Al". Det blir ett episkt snack om vedhuggning, vinnarskalle och laganda. Pia och LAF delar även det här med att sjunga i tacktal och LAF ger ett smakprov på hur det lät när han avbröt Zlatans guldbolltal. 

 • LÖRDAG 4 MAJ

  Carlito är en rappare som alltid följer sitt hjärta. Lilla Al-Fadji får i lördagens program lära känna en storstadsälskande tjurskallig (hans egna ord) krigarsjäl.

  Krigarsjäl är också namnet på Carlitos största hitlåt som gått varm bland kidsen på fritidgårdarna runt om i Sverige. Självklart gör Lilla Al-Fadji en egen version av låten som är ännu bättre än originalet. Carlito är en intelligent kille som har en master i mänskliga rättigheter. Lilla Al-Fadji vill inte vara sämre och flashar med sina kunskaper i "mänsklighet".

  AILA är namnet på Carlitos hiphopkollektiv någon som LAF såklart missförstår som AINA och undrar hur det går att vara gangsterrappare samtidigt som man är snut. 

 • LÖRDAG 30 MARS

  Rapartisten Lorentz Berger tänkte även ta med sig sin brorsa och tillika kumpan Sakarias till Lilla Al-Fadji på lördag, men städaren Pellan portade den ena av dem i dörren för att han tyckte att han såg sjavig ut. 

  Hursomhelst, Lorentz är inte allt för ledsen trots att Fadji envisas med att kalla honom för Låren. Den unge artisten delar med sig av hur det känns att vinna en grammis och Lilla Al-Fadji fläshar med sin egen version av Lorentz och Sakarias låt "Diamant". Pellan låter sig inte imponeras av Lorentzskan som Lorentz speciella diftongspråk kallas och bjuder på smakprov ur sitt eget vokabulär. 

 • LÖRDAG 9 MARS 16:03-18:00

  Namo är grym på stadsplanering och tycker det är viktigt att man lyser upp städernas förorter. Städaren Pellan känner själv att han utsätts för många risker i sin mörka och otrygga arbetsmiljö.

  I programmet gör Fadji såklart sin egen mycket fetare version av Lilla Namos "Höj Volymen!" Vem gör den bäst?

  Med bar överkropp ringer Zlatans brorsa upp LAF för att berätta om sin senaste roadtrip med Persbrandt. 

 • LÖRDAG 9 FEBRUARI 16.03-18.00

  LAF har gjort en egen tung version av Herreys klassiska Mello-vinnarlåt Diggelo Diggeley. Pump up the volume!

  Vill du festa loss till fler av hans remixer? Lyssna på alla LAF:s hits här:  

  Richard och LAF tog även en titt i Al Fadjis fotoalbum från en svunnen tid...

 • Naturälskande Syster Sol var ju på besök i Hälliwüüd radio och LAF ville också visa sin lööööv till naturen genom en alldeles egen gangstertolkning av Syster Sols låt.

  Det blev ju en hel del deepa snack om bland annat respekt och LAF har själv besökt ett äldreboende för att lära de gamla om hur det ska gå till.

  Som vanligt fick Syster Sol ta del av LAF:s fotoalbum och det väckte en del minnen till liv...

 • Malcolm B gjorde big time framgång i fyrans X-factor. Men hos Lilla Al-Fadji är det upp till bevis. Hur bra låt skriver han på 2 minuter?

 • När hon gästade Plura i hans kök var han lite konstig mot henne. LAF hämnas och kontrar med Hälliewüüd Radios eget matprogram. Atari har något viktigt att delge Lilla Al-Fadji och därmed allmänheten.