• Sara totalsågar SVT-serie

  I SVT-serien "Malmöpolisen" används ett numera beprövat koncept. Det hela går ut på att ett tv-team åker ut till området Seved, trycker upp en kamera i ansiktet på en kille som uttryckligen säger att han inte vill bli filmad och förväntar sig att denne kille ändå ska ställa upp på en intervju. Och tadaaaa - bråk uppstår! 

 • Sara har lyssnat på nyheterna och upptäckt att det nu äntligen finns ett parti som är som en mesigare variant av Moderaterna.

  Som vill exakt samma saker, men med lite mindre edge.

 • Sara har sett Kanal 5:s humorprogram Partaj och en jättejätterolig parodi på en dum blondin. Om man med jättejätterolig menar ganska så... kvinnohatisk.

 • Kvinnor får skulden för sminkökningen

  Vi köper mer skönhetsprodukter. Mer munskölj, spa-produkter och skönhetsprodukter för män. Så vilka är det som får skulden för ökningen? Är det männen, flourtanterna eller KAN det vara tjejer som -HERREGUD- försöker vara snygga?!

  Sara berättar hur det ligger till.

 • Sara Hansson funderar

  Saras arbetslösa kompis fick rådet av sin coach att "cykla ner till havet och sjunga ut sin oro". True story.

  Enligt självhjälpspartiet Moderaterna så kan coaching hjälpa mot det mesta. Till exempel mot de dåliga resultaten i skolan. Eller mot barnfattigdom. Hör själva!

   

 • 1 av 2
  2 av 2

  Bör barn få veta den egentliga anledningen till att vi firar påsk? Eller ska de slippa höra om Jesu lidande och istället få sitta och måla ägg ifred?

  Sara och Nanna debatterade detta i dagens Tankesmedjan och här hör ni den!

  Är det verkligen bra att barn får lära sig varför vi firar påsk?

 • Mark Levengood, Markoolio och mellanbrodern Herrey rasar mot att Eric Saade tar rejält betalt för att fansen ska få träffa honom backstage. Men Sara Hansson ställer sig frågan hur högt upp detta egentligen står på barnens behovstrappa.

 • Bemanningsföretag har hamnat i blåsväder för att de har hittat på jobb till sina anställda (aka slavarna, som de själva vill kallas) för att slippa betala ut garantilön. Sara Hansson tänker på hur det kunde bli så.

 • Sedan 1999 har Sverige ett nytt pensionssystem. Men är det mer förutsägbart och bättre än det gamla? Sara Hansson tog mod till sig, öppnade pensionskuvertet och ställde sig en fråga:

 • Sara tror inte på Löfveneffekten

  Socialdemokraterna ökar i opinionsmätningarna och det talas om att det är partiledarens förtjänst. Men vad har han gjort annat än att använt en gammal beprövad politikerstrategi?

 • Sara Hansson funderar

  Fredrik Lindström har än en gång tagit på sig en för liten manchesterkavaj och åkt ut i landet för att se hur landsortsborna beter sig. Programmet heter "Svenska dialektmysterier".

  Ni förstår grejen - Fredrik Lindström tittar in i kameran och säger "körv". Inte så originellt tycker Sara. På gränsen till rasbiologi. 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista