• Tankesmedjan hör bön och bjuder på efterfrågade inslag ur arkivet. Olika smeder genom programmets historia får varsin podd och i dagens riktas allt ljus mot Dilan Apak. Det kommer bland annat handla om ministerlöner, Europadagen och bajs i Östersjön.
 • Sedan Dilan började på Tankesmedjan har hon fått brev från en okänd kvinna. En kvinna som ibland skickar flera brev i veckan, ibland något i månaden. Brev om livet i största allmänhet. Men aldrig något fullständigt namn eller adress att svara till. Nu svarar Dilan den hemliga M.

 • ANALYS:

  Fler än 500 gånger har hon hälsat dig välkommen till Tankesmedjan. Så många gånger blev det under hennes fem säsonger som programledare för landets största satirprogram. Martin har analyserat Dilans olika perioder som programledare för Sveriges främsta satirprogram. Vem var hon när hon kom och vilka faser har passerat?


 • Eftersom miljöpartiet varit riktiga fuck ups och sett till att regeringen förlorat två ministrar så var Stefan idag tvungen att ombilda den. Något han gjorde MED RÅGE. Omorganisation samt TRE nya ministrar. Dilan granskar de nya ministrarna.

   

 • Dilan har viktig info till alla som lyssnar på Tankesmedjan. Det blir lite ändringar från och med nästa vecka.

 • Är P3 som exakt alla kommersiella radiokanaler? Det tycker varje fall en man från den kommersiella radion som idag i en debattartikel kräver att Sveriges Radio säljer P3 på den kommersiella marknaden. Alla våra kollegor har hånat debattören.

  Därför avgör vi frågan i en debatt: SKA P3 AVKNOPPAS OCH BLI KOMMERSIELLT – ELLER SKA P3 FORTSÄTTA TILLHÖRA LICENSBETALARNA?

  Hur ska Sveriges Radio göra med P3

 • Det är som vanligt kris i förlossningssvängen och värre blir det ju närmare semestertiderna vi kommer. Dilan tänker på hur framtiden ser ut både för barnmorskor och föderskor.


 • Margareta Larsson, tidigare Sandstedt, har en otroligt spännande inställning till moral. Dilan tänker på en kvinna som verkligen lever life och skiter i vilket.

 • Mona Sahlin avgick under gårdagen. Det efter att Expressen avslöjat att hon skrivit under ett intyg med en felaktig uppgift om sin livvakts inkomst. Många frågar sig varför, enligt Dilan var det av ren kärlek medan Elinor menar att det var av alla andra anledningar än kärlek.

  Varför skrev Mona på det falska intyget om sin livvakts lön?

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista