• Åttonde programmet

  Magnus vill väldigt gärna ha lika fina recensioner som Håkan Hellström, och han vill nog också gärna bli lika älskad som honom. Så. Vad ska Magnus göra? Han ringde upp Andres Lokko som sa att Magnus
  1. måste bli surare,
  2. måste förlora allt,
  3. måste bli tokig, riktigt galen och dra sig undan,
  4. sen komma tillbaka fem år senare med en aukustisk platta som är mycket mörk.
  5. som gärna får vara producerad av Håkan Hellström.

  Vi får väl se hur det går. Om fem år vet vi!

 • Sjunde programmet

  Ylva Fernaeus är robotforskare på bland annat KTH och SICS (Swedish Institute of Computer Science) och hon kan ALLT om robotar.
  Hon berättade att nästa stora grej inom robotvärlden är ...
  Vad ska man säga om det? Jo, glöm inte var ni hörde det först.

 • Sjätte programmet

  Stefan Brandth är expert på medicin. Han berättade om nya hormonbehandlingar för män, som män använder för att motverka männens motsvarighet av menopaus - andropausen. Dom som använder en testosterongel för ökad livskvalitet och blir kåtare, gladare och tacksammare. Ja, hörrni, det verkar inte finnas något att tveka på om ni vill bli av med er surgubbighet?
  Och alla ni som blir kåtare, gladare och tacksammare - glöm inte var du hörde det först!


 • femte programmet

  Motorjournalisten Tommy Wahlgren är expert på bilar och har något av ett drömjobb som testförare på Vi bilägare.
  Han berättade att det senaste inom bilvärlden är att bilarna blir mindre och mindre. Suvarna är med andra ord snart ett minne blott. Japp, då vet ni: och glöm inte var ni hörde det först.

 • Fjärde programmet

  Helena Trus jobbar på Aftonbladet och kan jättemycket om teveserier. Hon berättade att The Event är den serie som man ABSOLUT INTE får missa under hösten. Den är extremt hypad. Helt nytt är att den kommer att sändas i Sverige bara några dagar efter att den sänts i USA.

  The Event kommer att visas på SVT med premiär söndag 26 september.
  Och hörrni. Glöm för fan inte var ni hörde det först.

 • Tredje programmet

  Annika Linde, statsepidemiolog på Smittskyddsinstitutet, kom och berättade att nästa stora pandemi kommer - och frågan är inte om utan när. Hennes hetaste tips är att asiaten kommer tillbaka. Så folk gör er beredda och se er varnade. Framför allt: glöm INTE var du hörde det först.

 • Andra programmet

  Först var det sushi sen flingsalt, caffe latte och bygga mat på höjden. Matnörden Lisa Förare Winbladh kunde avslöja att svampsvulsten huitlacoche som växer på majskolvar kommer att vara nästa stora mattrend. Coolt. Och lite vidrigt. Men, ja nu vet ni. Och glöm inte var ni hörde det först.

 • Program ett

  Professorn i företagsekonomi Micael Dahlén gästade Uggla i P4. Han är något av en expert på vad Nästa Stora Grej kommer att vara. Enligt honom är det Magnus Uggla. Glöm inte var ni hörde det först!

  Lyssna: !

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista