• 1 av 2
  2 av 2
  28 oktober

  Vi hade hoppats på en beef. Magnus Uggla drabbades av tågkaos i veckan. Tågknas, förseningar och kvarglömd personal. Men när Magnus vill konfrontera SJ i programmet vägrar företaget.

  Istället fick han efter mycket om och men veta att det som gällde var att reklamera resan till SJ AB som alla andra. Och konduktören på tåget tipsade honom att om han ville komma fram i tid i fortsättningen så skulle han ta flyget istället...

 • Ingen får tala till punkt och det börjar nästan brinna i studion när Magnus Uggla, Emma Wiklund och Fredrik Virtanen diskuterar statsminister Fredrik Reinfeldts musiksmak och bildningsgrad.

  Helt apropå att Reinfeldt listat Uggla som en av sina favoritartister.

 • Uggla beefar

  Det hettar till i studion när Magnus, Emma och sexologen Eddie inte alls kommer överrens om hurvida det är normalt eller onormalt beteende att känna sig som att man har sålt smöret och tappat pengarna efter att ha älskat med sin fru/tjej/kvinna/sexpartner.

 • Uggla surar

  Oj vad det delades ut många stora radiopriser på årets stora Radiogala. Men konstigt nog var världens roligaste underhållningsprogram inte roligt nog. För Uggla i P4 kammade hem cirka noll av alla dessa priser. Trots att Magnus Uggla och Emma Wiklund var nominerade i kategorin "Årets Underhållning" på årets creddigaste branschfest. Va? Hur gick det till?

  Och då blir man sur. Åtminstone så blir Uggla riktigt sur. Så sur att han blir elak och ger sig på både radiokollegor och konkurrenter. 

  Här får Lotta Bromé och Adam Allsing, som vann lyssnarnas stora pris för "Årets bästa programledare" sig varsin ordentlig gliring. Något som fick lyssnarna att

 • Talkshowprogrammet Uggla i P4 var nominerade till STORA Radiopriset i kategorin "Årets Underhållning". Men det blev Christer i P3 som vann juryns hjärtan.

  - Jag tror jag är argare för att jag inte vunnit än att jag skulle bli glad för att få priset, säger Magnus Uggla.

  I dagens Uggla i P4 snackar vi om vem som borde ha vunnit på Radiogalan och vad det egentligen är för någon slags branschfest.

 • Bokmässan i Göteborg

  Mucka inte med Kung Uggla. I veckan fick Magnus Uggla en arg lapp för att han snodde kvinnan Fannys parkeringstillstånd... vilket fick Magnus att återkalla ett minne av en gammal parkeringsincident 15 år tillbaka i tiden...

 • Tisdag 13 september

  Men snälla Magnus det är ju det som är filmens poäng att den är helt Hawaii.

  Alla recensenter hyllar Apflickorna och Mårten Castenfors, chef för Liljevalchs konsthall tycker att den är riktigt jävla läskig.

  Magnus Uggla håller inte med och säger att det är en skitfilm. Emma Wiklund försöker medla men samtalet har för länge sedan spårat ur...

 • Fredag 16 september

  Fredagsgästen hos Uggla i P4 och fredagsprogramledaren Uggla himself har en del gemensamt. Men framförallt har de en del att reda ut med varandra... Han, den andra, hade tre parkeringsplatser utanför Radiohuset när Uggla, hade ingen alls...

  Dessutom så har den ene av dessa två yrväder senaste två gångerna ställt in med kort varsel. Nåväl. Kärlek börjar alltid med bråk hävdar vi på redaktionen. Och enligt Uggla blir det återförening med hångel i studio åtta på fredag.

  Don´t miss...

 • 1 av 8
  2 av 8
  3 av 8
  4 av 8
  5 av 8
  6 av 8
  7 av 8
  8 av 8
  Fredag 9 september

  Folkbildning och fredagspepp i premiärprogrammet. Mårten Castenfors går emot Magnus om filmen "Apflickorna" i kulturtimmen. Arja Saijonmaa tipsar om schyssta fredagsdrinkar och Magnus Uggla och Emma Wiklund tar död på trenden om blygsamt skryt.

  Ladda ner hela programmet och lyssna igen i mobilen eller spara det för alltid på datorn.

 • 1 av 2
  2 av 2
  fredag 14 januari

  Ny säsong. Ny parkeringsplats för Magnus Uggla. Game on Fredrik Skavlan.

  Behöver du friska upp minnet? Vad handlade den där Skavlanbeefen om?

  För det ska något riktigt allvarligt till om det ska få självaste Kung Magnus Uggla att sitta och stirra som en jävla fågelholk. Du är nu bara sekunder i från att få reda på svaret...

 • Andra programmet

  Vad du däremot ska göra för att slippa problem med prostatan är att äta sojabönor och ketchup och dricka tranbärsjuice. Allt enligt vår expertis Elisabeth Farrelly.

  Mårten Castenfors är Magnus Ugglas ciceron när det kommer till riktigt riktigt fin kultur. Den här veckan hade de varit på en konstutställning av .

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista