• Raka rör med Maria Maunsbach: Klitoris

  Äntligen är det dags för Raka rör med Maria Maunsbach igen! Och denna gång får du massor med bra tips på vad du kan göra med klitoris.

 • Raka rör med Maria Maunsbach

  För dig som tycker det är svårt att ragga på sociala medier eller via dejtingappar kommer här ett gäng handfasta tips!

  I den här delen av Raka Rör lär du dig bland annat hur du ställer rätt frågor. Men framför allt: glöm inte att ha roligt! <3

 • Sexrapporten: Utomhussex

  Blir du oftare kåt på sommaren? Kanske har du blivit så kåt att du vill ligga med en person på studs, precis där du är, mitt i parken, på stranden eller i en buske.
  Vi skickade ut vår reporter Jonas Sylvén för att undersöka varför vi vill ha utomhussex och om det ens är lagligt.

 • Raka rör med Maria Maunsbach: Kuken

  Näst intill alla frågor som Ligga med P3 får som handlar om kuken tar på olika vis upp kuken som ett problem. Nittio procent av gångerna hänger problemet ihop med prestation. Kuken går inte att få upp, den kommer för tidigt – den är inte bra nog. Den fungerar inte som alla andra kukar. Och så gott som aldrig handlar funderingarna om – hur kan jag utforska kuken? Hur kan jag njuta mer? Det måste det såklart bli ändring på. Därför: en film för att få dig att se kukens fulla potential.


  Detta är del 3 av Raka rör med Maria Maunsbach.

 • Raka rör med Maria Maunsbach

  Lär känna en fitta du kanske aldrig stött på förut - BULLFITTAN. Och få reda på varför du kanske inte är så bekant mest just den här typen av fitta.

  Detta är del 1 i Raka rör med Maria Maunsbach.

 • Det kan kännas självklart att slutshaming är något riktigt vidrigt. Att trycka ner och få någon att skämmas över sitt sexuella beteende är aldrig okej. Men samtidigt är det massor med människor som håller på med det och kanske ännu fler som blir utsatta för det.

 • Vill du få en fontänorgasm? Eller vill du kanske få någon annans fitta att spruta? 

  Här får du tre enkla tips till hur man får en, plus massa annan info om fontänorgasmen.

  /Lina

 • För att tjatsex ska sluta finnas, är det någon som måste sluta tjata. Förmodligen är denna någon du.

  Här kommer en genomgång så du förstår NÄR du faktiskt tjatar om sex, så att du kan sluta med det.

 • Vad passar bättre att göra i badkar än att snacka sex? Så tänkte nog Robert och Maria när de hoppade i plurret och snackade om fontänorgasm och sperma. Och käkade jordgubbar såklart.

  Har du en egen fråga om sex, kuken, röven, fittan, göra slut, dejta eller få en relation att funka? Maila liggamedp3@sverigesradio.se

 • 1 av 2
  JULPYSSEL

  Det sägs att om en konstnär kan rita nakna kroppar - så kan hen måla nästan allting. Så varför inte passa på att utveckla dina skills nu i jultider? Serietecknaren Natalia Batista (hemsida här) kom på besök. Hon är vanligtvis lärare på Serieskolan här i Malmö - och ritar själv mycket sexserier. Lyssna gärna också på reportaget om hennes konst här.

  Och såklart vill vi ha dina alster i ett härligt bildspel, så maila liggamedp3@sverigesradio.se

  /Robert

 • KLAMYDIAMÅNDAGEN

  Sexologen Robert Jacobsson går igenom några viktiga saker om klamydia!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista