• Närbild på en person som ligger i sängen och tittar in i kameran.

  En lyssnare använder en fingervibrator när hon onanerar och tycker att det har blivit lite enkelspårigt. Hon vill hitta nya sätt att onanera på, som kan ge lite variation - Camilla kommer givetvis till undsättning!

 • FRÅGA ROBERT

  Jag och min tjej har varit ihop sedan några år tillbaka. Vi har sex en gång i månaden, jag hade gärna haft det minst en gång i veckan! Men jag har börjat upptäcka att min sambo porrsurfar när jag är på jobbet och hon är hemma. Det känns som att hon hellre porrsurfar än har sex med mig. Jag har försökt ta upp det här med henne, men har alltid fått svar att hon minsann aldrig onanerar och om hon blir sexsugen någon gång så kommer hon ju såklart till mig! 

  Är min sambo porrberoende?

 • Jag vill till alla frågor!

  Ikväll ställde Hanna dina frågor till vårt husgeni, sexologen Robert Jacobsson! Alla funderingar är välkomna och denna veckan tar vi upp frågor som handlar om någon annan än en själv. Bland annat undrar en kille varför flickvännen inte kommer.

  Jag har varit ihop med min 18 åriga tjej i ett år nu och hon har sagt att vissa får sin första orgasm vid 25-30 års ålder. Jag undrar om det är en myt? Alltså: Har alla tjejer funktionen redan vid låg ålder bara att hon inte vet hur hon ska göra för att komma?

  Hmm ja hur är det med orgasm, blir det lättare efter 25? Lyssna vad Robert har att säga, och spana samtidigt in detta orgasmiska blogginlägg som lär dig precis ALLT om hur du hittar klimax!

  Fler frågor från kvällen, bland andra en som undrar över sitt ex och en som oroar sig över killens slaka kuk, hittar du här under!

 • Välkomna till ännu en stund av frågor till ingen annan än Robert Jacobsson! Ikväll lär du dig; att ge pojkvännen motsvarigheten till en fontänorgasm samt hur du ska hitta någon att ha web-camsex med. Och så hjälper Robert en tjej som inte onanerar. Hon vet helt enkelt inte hur man gör det skönt för sig själv.

  Sist ut blir den rykande heta novellen "Morteza" av skribenten Fredrik Höjing.

 • Lyssna på fler frågor och svar

  Välkomna till ännu en ljudbuffé av frågor ställda till ingen mindre än Robert Jacobsson! Från programmet igår lärde du dig; att ge pojkvännen en fontänorgasm samt hur du ska hitta någon att ha webcam-sex med. Och så hjälpte Robert en tjej som inte onanerar. Hon vet helt enkelt inte hur man gör det skönt för sig själv.

  Bland ljudklippen hittar du naturligtvis heeeela den långa fina podden. Där får du alla frågor i ett, PLUS den rykande heta novellen "Morteza". Uppläst och skriven av Fredrik Höjing.

 • I gårdagens Fråga Robert riktade vi oss till kukbärare! Tre frågor från er lyssnare om just - snoppen.
  En som undrade hur den ska bli längre, en som undrade hur den ska bli hårdare och sist men inte minst, en som undrade varför den är så vanlig i plats. Det vill säga varför har alla tjejer dildos, men inga killar lösfittor?
  Eller vill du bränna av alla frågor i ett och dessutom höra novellen "Deadline" som uppläses av ingen mindre än Jens Siverstedt från hiphop duon Mofeta & Jerre? Då hittar du podden här:


  Från oss till alla kukbärare där ute: Enjoy!
  /Nina

 • Robert svarar en lyssnare som tyckte det var göttigt att ha trekant och vill ha tips till nästa gång. En annan undrar vad som är bästa preventivmedlet och så frågar en kille varför tjejen blödde när han fingerpenetrerade henne. Dessutom påmminner vi: Mödomshinnan är en myt! Och så läser panel-Micke en sexig novell.

  SÅ mycket bra att lyssna på, alltså!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista