• Jag fick en fontänorgasm. Foto:James Mackintosh/flickr/CC BY 2.0
  Frågor och svar

  Hej!

  Har en gång fått en fontänorgasm (tror jag). Detta med hjälp av duschen. Blev rädd för jag trodde jag skulle svimma och trött och andfådd som efter ett maraton. Fantastiskt skönt men nu "vågar jag inte ge efter". Förklara varför det blir en sån enorm kraft.

  Kram Katta

 • Fråga Camilla. Foto: Emma Leyman/SR

  Jag har aldrig kommit genom vanlig vaginal penetrering och brukar oftast bli väldigt uttråkad och vill egentligen att killen bara ska komma så det kan vara över så fort som möjligt. Hur ska jag göra för att det ska bli bättre? Är inte så himla bekväm med onani. Julia

  Man brukar prata om att det finns en penetrationsnorm som gör att när vi tänker sex, tänker vi att det måste vara penetrerande vaginala samlag, kuk-i-fitta-sex. Men att ha fitta och inte komma vid vaginal penetration är vanligare än många tror och ofta krävs annan from av stimulans för att nå klimax. Du skriver att du inte är bekväm med att onanera. Gäller det både själv och tillsammans med andra? Att onanera är annars ett bra sätt att lära känna sin kropp och vad man gillar. Om man vet vad man gillar är det också lättare att kommunicera det till den man ligger med. Är man obekväm med att onanera tillsammans med sin partner kan man prova att visa vad man gillar på andra sätt t.ex. genom stön eller att flytta partnerns händer eller kropp på ett sätt som känns bra för en. Du kan också prova sexställningar där du bestämmer takt och djup och får då goda möjligheter att styra sexet på ett sätt du gillar. Så fundera på vad du gillar och vad som gör dig upphetsad och var inte rädd för att visa din sexpartner vad du gillar //CAMILLA

 • Illustration: Robert Jacobsson

  Årets sista Fråga Robert är här, och det blir en specialare.

  Robert och Hanna diskuterar nämligen de vanligaste frågorna vi fått in under året. Hur får man orgasm som tjej? Vad gör man åt för tidig utlösning? Och när vet man att en relation håller borde ta slut?

  Men bäst av allt. För att bota mellandagstristessen får du en riktigt het julklappsnovell. Inläst av producent-Nina.

 • Ledsen kvinna.Foto: PhotoCo/Flickr(CC BY 2.0)
  FRÅGA ROBERT
  HÄR HITTAR DU ALLA LYSSNARFRÅGOR.

  Hur man bryter destruktiva mönster. Hur man lägger fram kritik om sexlivet på ett bra sätt. Och hur man gör för att inte komma för snabbt. Det och mer lärde du dig i torsdagens frågestund med vår sexolog Robert Jacobsson!

  Här hittar du alla frågor + svar. Men vill du dessutom höra en erotisk resa som gör att klassisk musik aldrig bli sig likt igen... LYSSNA PÅ HELA PODDEN!

 • PODDA FRÅGA ROBERT
  Här hittar du alla lyssnarfrågor från igår.

  Varför kommer hon inte, varför får vi inte till sexet och varför är vi människor så sexuella?

  Det svarade vår kära sexolog Robert på i gårdagens härliga frågestund!

  Men - DET ÄR JU MIDSOMMARAFTON!
  Så, vi passade på att inspirera till ett annorlunda firande - med hjälp av midsommarfittan!

  Vill du hör midsommarspecial inklusive den erotiska novellen "Midsommar"? Här hittar du hela podden!

  /Nina

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista