• Emelie var 15 år när hon skulle åka på sitt första lajv. I samband med det blev hon utsatt för ett sexuellt övergrepp av en äldre man.

  Hon var en av de som berättade om sin upplevelse i Facebook-gruppen LWU och som satte igång det nu pågående jämställdhetsarbetet.

 • TEMA HALLOWEEN

  Så vanligt är det med nekrofili, och så gör du om kärleken övergår i besatthet. Sist ut i halloweenveckan är Fråga Robert.

  Denna gången med extra läskiga frågor! Avslutningsvis hör du en erotisk novell uppläst av ingen mindre än artisten Kristian Anttila. Han träffar på en vampyr som suger mer än bara blod...

 • TEMA HALLOWEEN
  Till alla frågor!

  Hur vanligt är det med nekrofili, och är det normalt att tända på vampyrer?

  Veckans Fråga Robert innehåller såklart extra läskiga frågor! Lyssna en och en, eller i hela podden. Då hör du också om fittan med tänder och den erotiska novellen med ingen mindre än artisten Kristian Anttila. Han träffar på en vampyr som suger mer än bara blod...

  /Nina

 • Hej Robert!

  Jag har ett problem kring en relation. Jag är sambo med en underbar kille och vi är väldigt lyckliga tillsammans. Men mitt problem är att vi inte har ett fungerande sexliv. Min förra (och även första) relation innehöll sexuellt våld och sexuellt utnyttjande. Jag har gått i terapi och bearbetat detta, men mitt problem är att jag inte får sexlivet att fungera efter detta. Min nuvarande relation har hållt i 2 år och det har pendlat väldigt i sexuella aktiviteter. Ibland går det 3 månader utan sex då jag har stark ångest och ibland är det som vanligt. Nu har sexlivet varit dåligt och för lite enligt min sambo. Så min fråga till dig är vad kan jag göra?

  /Emma

 • Hej!
  Vad händer om man inte kan leva ut sin sexualitet, då man brottas med familjen som inte accepterar ens sexuell läggning och då ens religion av Jehovas Vittnen fördömer en och försöker intala att det går att ändra på eller så får man leva i celibat. Undrar hur många andra killar och tjejer lider som jag.
  /Outcast

 • Apropå vårt tema våldtäkt och gråzoner:

  Jag har själv erfarenhet av denna "gråzons-våldtäkt" men till skillnad från de flesta är jag inte "offret" utan "förövaren" Och det jag saknar i debatten är ett perspektiv från förövaren. Jag har själv utfört sexuella handlingar på en människa som inte sagt nej, men heller inte ja, nu i efterhand har han sagt upp vänskapen och hävdar att han har blivit våldtagen, trots att det inte alls var min mening. Det som gör situationen än mer komplicerade är att både han och jag är killar och därför ligger än mer skam över händelsen. Trotts att jag har erbjudit mig, vägrar han prata. Jag har så oehört mycket skam och fruktar nu för att detta skall komma ut, och att jag skall stämplas som väldtäktsman, trotts att jag själv aldrig hade det för avsikt.

  /Anders

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista