• Veckans lyssnarfråga

  Jag är 27 och har aldrig haft sex. Försökte en gång med en tjej som jag lärde känna via en chattsida på nätet, men det funkade inte eftersom att jag inte kunde få den att stå. Hon har nu lämnat mig, och jag vet inte vad jag ska ta mig till.

  Jag har jättesvårt att ta kontakt med främlingar, har nästan inga vänner, och inget socialt liv typ. Verkar som att alla datingsidor bara är fixerade vid utseende, kanske är jag helt enkelt för ful?

 • FRÅGA ROBERT

  Jag är en kille på 22 år som inte fått ligga så mycket i mitt liv. Jag har lite svårt att veta hur jag ska bete mig mig mot tjejer för att få ett "one night stand", utan att hamna i pojkvänsfällan. Det är något som händer rätt ofta vilket får mig att tro att tjejer ser mig mer som förhållande-typen, mer än killen som de bara kan ligga med och sen inte prata med mer.

  Hur får jag dem att byta uppfattning om mig utan att ses som ett "rövhål"?

 • FRÅGA ROBERT

  Jag är lycklig tillsammans med min pojkvän, men är bisexuell och längtar efter att också träffa en tjej. Det här är dock något jag aldrig erkänt för mig själv eftersom det inte kändes ok i mitt sammanhang. Jag har det bra med min partner men jag känner mer och mer att jag saknar en tjej i mitt liv och vill utforska den delen av mig själv.

  Min fråga är egentligen: Hur fungerar en polyrelation i praktiken?

 • Det blir gott och blandat i kvällens frågestund - om lust!

  Robert svarar en som vill ha sin lust tillbaka, och en som vill stänga av den. Och en som vill ha bara den. Det vill säga, hur ska hon göra för att inte få djupare känslor för sina one night stands. Kan det inte bara stanna där?

  Inte nog med det. Hanna läser en erotisk, het, lustfylld och inte minst uppkåtande novell!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista