• Sexmissbruk är ett omdiskuterat område. Diagnosen "sexmissbrukare" är inte vetenskapligt bevisad. Samtidigt upplever många att de har problem med sin sexualitet och sin aktiva lust. Exempelvis en av våra lyssnare;

  Tjenare jag är 19 år. Förlorade oskulden några veckor innan jag skulle fylla 11.I dagens läge har jag haft sex med fler än 110 olika tjejer. Är jag en sexmissbrukare? Ibland kan jag må riktigt dåligt efteråt eller bli äcklad av mig själv. Är väldigt osäker på mig själv, kan det ha något med det att göra?

  Svaret på frågan, tillsammans med "hur berättar jag för tjejen att jag inte kan få barn" och "kan ni bena ut begreppet relationsanarkism", hittar du här i inlägget!

  Vill du också höra en erotisk novell inläst av världens mest förförande röst tillhörande vår kollega och radiostjärna Saman Bakhtiari?
  HÄR HITTAR DU HELA PODDEN!

 • Robert svarar en lyssnare som tyckte det var göttigt att ha trekant och vill ha tips till nästa gång. En annan undrar vad som är bästa preventivmedlet och så frågar en kille varför tjejen blödde när han fingerpenetrerade henne. Dessutom påmminner vi: Mödomshinnan är en myt! Och så läser panel-Micke en sexig novell.

  SÅ mycket bra att lyssna på, alltså!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista