Maria Maunbach #vardagssex

#vardagssex - En hyllning till ditt vanligaste sex

Dela med dig av din historia:

Twitter/Instagram: @liggamedp3 #vardagssex
Snapchat: liggamedp3
Vill du vara med i radio alternativt vara anonym? Mejla: liggamedp3@sverigesradio.se
Facebook DM: Ligga med P3

Under #vardagssex vill vi uppmuntra alla att öppna dörren till sovrummet och berätta om det sex som fyller samma funktion som onsdagens spagetti och köttfärssås. Det sex som håller lusten vid liv. Är det din snabba ”innan du går till jobbet-runk” eller är det mysstunden med duschmunstycket innan du går och lägger dig? Vi vill höra om det som man vanligtvis inte berättar, om det sex som bara är. Hur detaljerat eller kortfattat du än vill berätta. 

 • Citat från när Nadja berättar om sitt vardagssex.
  #vardagssex

  Jag är en tjej som tillsammans med en bästa vän till mig, som jag har haft sex med förut, har öppnat varsitt instagramkonto. Det är bara vi som följer varandra, och där skriver vi våra fantasier om olika människor och ibland även de fantasier vi har om varandra.

  (Klicka för att läsa resten av texten!)

 • #vardagssex

  Våra älskade kollegor på P4 hakade förra veckan på vår kampanj och pratade vardagssex, från ett medelåldersperspektiv. Vi gillade särskilt när de bjöd in Suzanne Lindström, sexualrådgivare och barnmorska, för att prata onani!

  /Jimmie

 • Citat #vardagssex Foto: Maria Maunsbach/SR
  #vardagssex

  "Mitt vanligaste sex är med en återkommande sexpartner som även är en av mina bästa vänner. Man vet aldrig om det blir ligg eller häng så om man känner att det blir sexstämning är det in i duschen tillsammans, tvåla in varandra, raka sig/varandra om det behövs. Blowjob i duschen kan vara hett eftersom man intebehöver bry sig om andra vätskor så man kan röra runt den i hela ansiktet. Brukar suga med "vakuum" så att kuken blir blodfylld och även lite större. Sällan penetrationssex i duschen pga anatomiska hinder med analsex går bra om man känner sig chill! Måste inte avsluta med penetrationssex efter detta men om det sker är en favorit doggy (med kondom så att han kan hålla sig längre och obvious reasons) (sätter alltid på mysbelysning) på sängkanten, han stående  (ibland handduk under eftersom jag kan bli väldigt blöt) har en spegel bredvid sängkanten som man kan kolla sig i har även nära till vägguttag för min favoritvibrator som är lite kraftfullare. Varierar långsamt/snabbt/han stöter/jag stöter och vibrator på det så blir det GÖTT!"

 • Citat #vardagssex Foto: Maria Maunsbach/SR
  #vardagssex

  "Då jag inte har någon partner onanerar jag ofta, med min rosa vibrator med en sladd där jag bestämmer farten. Jag onanerar aldrig med fingrarna då jag ledsnar fort då, haha. Jag kollar alltid på porr samtidigt och det är främst trekanter jag har fastnat för. Nästan alltid i soffan med musik på. Tipsa människor om att kolla porr på en TV samtidigt som musik är på, det är grymt! Känns väldigt spännande då huset jag bor i är ganska lyhört." 


 • Citat #vardagssex Foto: Maria Maunsbach/SR
  #vardagssex

  Jag skulle vilja berätta om en kanske inte så stort ämne inom vardagssex, ett sex som blivit skadat genom tidigare erfarenheter. Jag har nämligen vestibuli vilket innebär samlagssmärtor och konstant sveda i underlivet. Det betyder att mitt vardagssex sker väldigt sällan och behöver en hel del omtanke. Jag har nyligen börjat gå till en sexolog och känt mig fruktansvärt ensam med min situation, men hon sa att min beskrivning har hon hört många gånger förr. 

  (Klicka för att läsa resten av texten!)

 • Citat #vardagssex Foto: Maria Maunsbach/SR
  #vardagssex

  Miki berättar att han mestadels runkar, och så har han igång ständigt pågående sexchattar med flera olika personer. 

  Dessutom berättar han att han börjat runka på ett helt annat sätt nu när han numera bor själv. 

  /Maria


 • Olivia om sitt #vardagssex
  #vardagssex

  När Olivia har vardagssex med sin sambo blir det ofta en blandning mellan missionären, att hon rider honom, doggystyle och 69:an. De har inte sex jätteofta, utan istället blir det riktigt rejält med sex då och då.

  /Lina

 • Martin om sitt #vardagssex
  #vardagssex

  Du har väl inte missat att du även kan berätta om ditt vanligaste sex via sociala medier

  Till exempel skriver Martin såhär till oss på Snapchat (där vi självklart heter liggamedp3): 

  "#vardagssex för mig som den eviga singelkillen blir en handtralla i sängen innan jag ska sova. Inte så mycket för att det är skönt, det är tråkigt i längden utan partner, men jag sover bäst efter en skön runk"

  /Lina

 • Citat #vardagssex. Foto: Maria Maunsbach/SR
  #vardagssex

  I mitt vardagssex finns alltid min lilla blå klitorisvibrator med i leken. Onanerar jag så gärna på mage med även en s k g-punkt stav till hands. Det blir inte alls lika bra på rygg, men går absolut. På mage blir så himla bra för det ger lite extra tryck och precis rätt vinkel på staven. Det är lite extra mek, men definitivt värt det. Jag tror också det blir en slags stimulering av klitoris baksida, en teori byggd endast på fritt spekulerande. Oavsett, jag blir spastisk och kommer på 1 min, även om jag innan inte var kåt alls. Får jag extra feeling och vill teasa mig själv slår jag på vågvibrationen som går från svagaste vibration till högsta och sedan tillbaka om och om igen.

  (Klicka för att läsa resten av texten!)

 • Maria Maunsbach och Jimmie Larsson
  #vardagssex

  Givetvis ska vi som uppmanar dig till att dela med dig av ditt vardagssex också själva berätta allt om vårt vanligaste sex. Så jag och Maria satte oss ner och gav varandra alla detaljer!

  /Jimmie

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista