• Det har varit ett fantastiskt år för Gina Dirawi. Efter att ha gjort succé i Musikhjälpen 2011 var hon under våren 2012 programledare för Melodifestivalen, utsågs till Årets kvinnliga programledare på Kristallen-galan, ledde intervjuprogrammet Hallå P3 och blev under hösten klar som programledare för Melodifestivalen 2013.

  Gina Dirawi slog igenom med sina humoristiska videobloggar, som idag har över 16 miljoner visningar på Youtube. Hon har även programlett tre säsonger av de egna serierna Ana Gina Show och The Fabulous Life of Ana Gina på SVT Play och varit värd för i Sommar i P1.

  Ginas bästa minne från Musikhjälpen 2011:

 • Kodjo Akolor är en av de välkända programledarna för det prisbelönta radioprogrammet Morgonpasset i P3. Varje vardagsmorgon i snart fyra års tid har morgontrötta svenskar mötts av hans nyfikenhet och snabba tunga.

  I Musikhjälpen 2011 höll han ständigt humöret uppe och deltog bland annat i burleskdans och räddade en trött bilförares liv med sitt skratt. Kodjo är i grunden komiker och har stått på åtskilliga standup-scener genom åren. 2012 åkte han på turné med showerna Anonyma komiker och Raw på turné och i höst var han för tredje gången värd för P3:s humorshow Humorhimlen live. 

  Kodjos bästa minne från 2011:

 • Jason Diakité har varit involverad i Musikhjälpen sedan starten 2008. Tre säsonger har han varit med och lett insamlingen i glasburen och första året 2008 som resande reporter i Kongo-Kinshasa. Han har haft åtskilliga egna radioprogram i P3, som P3 Hiphop, Jasons värld och Jasons spellista och 2011 var han en av sommarvärdarna i Sommar i P1. På tv har han bland annat synts i Så mycket bättre i TV4 2011 och under hösten 2012 dök han bland hajar i Fridlyst i SVT.

  Under artistnamnet Timbuktu har han släppt åtta studioalbum och 30 singlar och vunnit fyra P3 Guld-utmärkelser och sex Grammis. Den 17 november firar han tio år tillsammans med bandet Damn! med en stor konsert på Hovet i Stockholm. Två dagar senare släpps deras första gemensamma album Full ära.

  Jasons bästa minne från 2011:

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista