• Lyssnarna brukar ju gilla 60-talsmusik på fredagslistan, och därför har jag fokuserat på musik av lite äldre snitt den här veckan. En och annan gigant finns också med. Vi får se hur det går, tre av nedanstående låtar kvalar in till att spelas i radion fredag eftermiddag efter 17. Varsågod att lägga din röst!/Linda

  Vilken av följande låtar vill du fira fredag med?

 • Det kan hända att jag har sagt det någon gång förr (Adam hävdar att jag säger det varje gång) men det känns som att jag fått till kanske den allra bästa fredagslistan någonsin den här veckan. Vilken av låtarna vill du helst höra?

  Vilken är den här veckans perfekta fredagslåt?

 • Fredagslistan

  På fredag efter 17 får du välja musik i Puls! Adam och Pelle har gjort förarbetet genom att plocka ut fyra fredagslåtar var. Nu är det din tur att väja ut vilken av de åtta låtarna som du tycker är bäst att fira fredag med!

  Vilken låt vill du fira fredag med?

 • Det har blivit lite av en dragkamp när det gäller fredagslistan och vem på Puls redaktion som gör de bästa. Själv säger jag som jag alltid gör i musikaliska sammanhang, originalet är bäst!
  Så jag har - som vanligt - valt 12 perfekta fredagslåtar enligt min smak, och så får du med din röst hjälpa till att skaka fram vilka tre av dessa som ska spelas i Puls efter fem på fredag./Linda

  Vilken av Lindas favoriter vill du fira fredag med?

 • Ännu en gång har Pelle och Adam valt fyra låtar var till fredagslistan. Ditt jobb är enkelt: plocka ut din favorit bland de åtta bidragen så kanske den blir en av tre som vi spelar i Puls efter klockan 17 på fredag!

  Vilken låt vill du fira fredag med?

 • När Linda är borta dansar Pelle och Adam på bordet. Nej, riktigt så illa är det kanske inte, men däremot har de passat på att plocka ut fyra favoritlåtar var - som du nu kan rösta på i fredagslistan!

  Det är en härlig blandning av gammalt och hyfsat nytt. Ditt jobb är att klicka i den låt du helst vill höra i radion efter klockan 17. Tre låtar ska vi få plats med, så rösta, rösta, rösta!  

  Vilken låt vill du fira fredag med?

 • Den här veckan har fredagslistegrundaren och programledaren Linda Thulin gjort det lite svårt för sig. Hon bestämde sig för att plocka ut sina 12 favoritartister genom alla tider och välja en låt med var och en av dem till fredagslistan. Här är - efter moget övervägande - listan, och nu är det du som ska rösta fram tre av de här låtarna som sedan spelas i Puls efter 17 i morgon fredag.

  Vilken av Lindas favoriter vill du fira fredag med?

 • Micke vikarierar för Linda och därför är det också han som satt ihop veckans fredagslista i sann fredagsanda. Den här veckan blir konkurrensen extra hård eftersom det bara är stora hits - One hit wonders!

  Vilken av dessa låtar är tidernas bästa One hit wonder?

 • Vilka är egentligen störst? Beatles, Stones, Elvis, ABBA, Zeppelin???. Idag är det bara stora drakar som konkurrerar på fredagslistan. Rösta på din favorit, de tre som får flest röster spelas efter 17 idag.

  Vilket är den perfekta fredagslåten den 2 september?

 • Efter flera månaders uppehåll får Linda äntligen göra sin fredagslista igen.
  Ni vet hur det funkar: hon har plockat ut 12 perfekta fredagslåtar enligt just hennes smak, ni röstar och de tre låtar som får flest röster spelas efter 17. Rösta, rösta, rösta!

  Vilken låt vill du fira fredag med idag?

 • Av olika anledningar är det sex veckor sedan Linda fick göra en fredagslista. Oj, vad hon har längtat! Idag blir det dessutom halländskt tema, vilket ju är extra kul. Såhär funkar det:
  Listan består av 12 perfekta fredagslåtar, enligt Linda. Du röstar på din favorit, topp tre spelas efter 17.

  Äntligen fredagslista igen! Idag med halländskt tema. Hur röstar du?

 • Då var det dags igen! Här är 12 låtar som programledar-Linda tycker är perfekta fredagslåtar.
  Tre av dem får plats i fredagspuls efter 17.00. Du kan bestämma vilka genom att rösta här:

  Vilken är den här veckans bästa fredagslåt?

 • FredagsPuls

  Det har blivit en liten tradition, att varannan vecka plocka ut fredagslåtar till sista delen av Puls.
  Linda väljer 12 låtar som hon själv tycker är perfekta fredagslåtar. Du röstar på din favorit och de tre låtar som får flest röster spelas mellan 17 och 17:45. Du kan rösta fram till 17:05.

  Vilken låt vill du fira fredag med idag?

 • Vinnare:
  1. Aint no mountain high enough - Marvin Gaye & Tammi Terell
  2. Dancing in the moonlight - Thin Lizzy
  3. Mamma pappa barn - Ebba Grön

  Vilken låt vill du fira in fredagen med i Puls efter klockan 17.00?

 • Nu är det fredag!

  Vinnare:
  1. River deep mountain high - Tina Turner and Ike
  2. Pollenchock och stjärnfall - Lars Winnerbäck
  3. Fri sprit och taxi hem - Stefan Sundström och Hoven Droven och See see Rider - Elvis Presley

  Vilken fredagslåt vill du höra i radion efter klockan 17?

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista