• 1 av 2
  2 av 2
  Fotoskandalen växer avslöjar Martina Bonnier:


  Efter att den framgångsrike naturfotografen Terje Hellesö häromdagen erkände att han manipulerat vissa av sina bilder på lodjur och mårdhund, riktas nu misstankar även mot Hellesös glamourfotografi.

  - Jag såg på en gång att det omöjligt kunde vara den riktiga Annika på bilden, säger modeoraklet Martina Bonnier, till Sist med det senaste på måndagen.

 • Konspirationsteorier i sexskandalernas spår

  Kalle Anka tar kvinnor på brösten på Disnyland i Florida, någon säljer sex i Riksdagen, och Usama bin Ladin hade porr i sitt gömsle. Dessa sexskandaler från den gångna veckan hamnar dock alla i skuggan av det faktum att den franska socialistpolitikern och chefen för den Internationella Valutafonden, Dominique Strauss-Kahn åtalats för grova sexuella övergrepp och försök till väldtäkt av en kvinna som arbetar som hotellstäderska på lyxhotellet där den franska politikern bodde . Många fransmän är i chock och vissa hävdar att han är utsatt för en konspiration: "Politiska motståndare har lurat honom att bära penis och sedan hällt en pissig kvinnosyn i hans dry martini", menar en fransk bloggare med ett svenskklingande namn.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista