• Lyssna och gråt

  Lyssna på Nour El-Refais tinnitus här:

  Glöm inte att du kan ladda ner tinnitusen som mobilsignal i vår unika webbtjänst. Där finns även tinnitus från många andra svenska kända personer. Allt från litterära storheter som Elsie Johansson till till växten stora politiker som Håkan Juholt. Där finns Eric Saade och Kajsa Grytt, Plura och prinsessan Madelaine och många, många fler som delar med sig av sitt öronsus.

 • Bli först med politikertinnitus i mobilen

  Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt var på besök i Radiohuset för att bli utfrågad av journalister på Sveriges Radio. Även Sist med det senaste var där och ställde den avgörande frågan "hur låter din tinnitus?" till partiordföranden. Hör svaret här.

 • Tinnitus i jazzformat

  Svante Thuresson hade just berättat för radiolyssnarna i Louise Epsteins program att den coolaste musikern han spelat med "nog måste ha varit nån spelning med Stan Getz på Nalen". Sist med det senaste fångade honom på vägen ut ur Radiohuset och frågade hur jazzlegendarens tinnitus låter. Hör resultatet nedan.

  Och glöm inte att du kan ladda ner ljudet som mobilsignal i vår unika webbtjänst här intill.

 • Niclas Frisk har till-och-från-tinnitus

  Hör Atomic Swings frontman Niclas Frisk berätta om sitt öronsus. Och ladda ner det som mobilsignal i vår unika webbtjänst.

 • Ännu en kändistinnitus att ladda ner!

  Musik- och matlagningssnillet Plura Jonsson har ett ljud som han hör och som han delar med sig av när Sist med det senaste kommer i kapp honom i korridoren i Radiohuset.

  – Det brusar liksom mest hela tiden, säger han. Ppppccchhhhhhh, liksom.

  Här kan du höra Pluras öronsus:

  Ladda ner Pluras tinnitus som mobilsignal i Sist med det senastes unika webbtjänst härintill.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista