• En som verkligen är fixerad – fast vid andras kroppar – är Per-Olov Börjesson. 1995 erbjöd han Malmös fotbollsdamer att spela i en mycket ”kvinnligare” dräkt. Klubben skulle få en miljon kronor för att spela i bjällror. I P3 Sport berättar han hela historien och varför han tycker att ”yngre tjejer ska klä sig exotiskt”. Här är intervjun i sin helhet, med 82-åriga Per-Olov Börjesson.

 • Vi har träffat Simon Forsberg, som tävlat i årets Melodifestival. Simon har vunnit titeln Mr Gay Sweden och vill jobba med HBT-frågor inom idrott. Som fridrottare säger Simon att han censurerar sig själv. Han säger inte ”min kille” utan ”Min sambo” till exempel. I framtiden hoppas Simon på att framför allt tränarna ska utbilda sig.

 • Frida Brattgård var målvakten som spelat fotboll i hela sitt liv – men som mådde dåligt under hela högstadiet och det blev bara värre av att skolkuratorn försökte hjälpa henne. Hon mobbades i sitt lag, för hon var inte som alla andra.

 • Inre monologen
  4:07 min

  Det finns ställen ditt vi aldrig får insyn. Där vi bara kan fantisera om vad som händer, vad som sägs å vad som planeras.
  P3 Sport ska nu göra en resa ditt få haft tillträde förut. Men allt börjar med Lars-Åke Lagrell.

  Anton Berg förklarar närmare.

 • I sex år var Marie Appelgren tränare för Hammarbys flickor -97. En dag fick hon ett sms där hon blev kallad till ett möte. Ett möte som skulle visa sig vara slutet

 • Marko Rönning
  3:11 min

  Marko Rönning var 15 år när han lämnade mamma och pappa och lilla Arvika. För att satsa på fortbollen i Djurgården. Utan att kunna laga mat fick han klara sig själv. Nu tre år senare kommer han ihåg hur det var att plötsligt få klara sig själv.

 • Stavhopparen Angelica Bengtsson är 17 år och snart ska hon tävla i sitt första EM för seniorer. Många tror att hon är en blivande storstjärna och att det är hon som ska utmana Jelena Isinbajevas världsrekord om några år. Och hon gillar att vara ett framtidshopp, trots den press det innebär.

 • Träffa tennisspelaren Caroline Kållberg, en av Sveriges bästa 15-åringar. Hon ska åka ner till Brest, i Frankrike för att spela kvalet till lag-EM. Hon har slagit igenom tidigt och är redan van vid att åka utomlands för att göra det hon gillar bäst. Spela tennis.

 • John Guidetti
  1:42 min

  Dagens gäst i P3 Sport är inte i studion, han är mitt uppe i slutspurten av Premier League, men vi har fått en pratstund med Manchester Citys 18-årige löfte John Guidetti. John, som spelade i allsvenskan, han var utlånad till Brommapojkarna i somras, blev ungdomsproffs i Manchester City redan som 15-åring. Nu är han 18 och kommer allt närmare en plats i ett av Englands allra bästa klubblag. Så här berättar han om känslan av att vara 15 år och bli proffs i Premier League.

 • På Arlandagymnasiet är amerikansk fotboll stort och viktigt, precis som på college i USA. Och där drömmen för många är att spela i proffsligan NFL.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista