Den klassiska sportfrågan

Hur känns det? Nä, vi utvecklar sportjournalistiken och ställer helt nya frågor som snart kommer ersätta den gamla klysch-frågan och bli de nya klassikerna!

  • Nu till inslaget där frågan är minst lika viktigt som svaret. Den Klassiska Sportfrågan. Idag handlar den om musik och hur man laddar upp på bästa sätt. Eller hur man undviker ett nervöst sammanbrott. Eller hur stora Ronny å Ragge är egentligen.

  • Stefan Holm
    2:34 min

    I Den Klassiska Sportfrågan har vi som mål att komma bortom rekorden och bakom rubrikerna, vi vill få fram nya intressanta fakta om sport och våra främsta idrottsutövare. Kanske har vi lyckats med just detta i dag när Alexander här på redaktionen borrat ner sig i sin favoritsport, friidrotten. Han får äntligen svar på en fråga han velat ställa länge till Stefan Holm.

  • Dagens klassiska sportfråga handlar om psykologi. Färjestad BK har inte fått spelet på hemmaplan att fungera i år. Topplaget är bland de sämsta i serien på hemmaplan och därför tog tränaren Tommy Samuelsson till ett knep inför en hemmamatch mot Luleå.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista