Är det något bra på tv?

Svårt att veta vad du ska se på tv? Tur då att Erika Karlsson, biträdande tv-chef på TTspektra bjuder på rykande färska tv-tips varje vecka. Du hittar dem alla samlade här.

 • Tv-tipset

  Erika Olson, biträdande tv-chef på TTSpektra, tipsar om det allra bästa att se på tv under julhelgen. Bland annat blir det premiär för Så ska det låta, återträff med Bonde söker fru och musikdokumentärer om såväl Roxette som ABBA.

 • Nu är det dags för tv-tipset att ta sommarlov. I sista tipset innan sommaren tipsar Erika Karlsson både om kommande veckans bästa tv och några höjdpunkter för hela sommaren. Det blir allsång, Ernst och mycket mer.

 • Trots att sommaren (åtminstone enligt almanackan) är här så finns det massa bra att se på tv. Den närmsta veckan kommer du bland annat kunna se på en brittisk dramaserie om en barnmorska från förr, nationaldagsfirande med Kattis Ahlström och gå bakom kulisserna på Arga snickaren.

 • Två saker i rutan den närmsta veckan kommer du ha svårt att missa: att prinsessan Estelle döps och att Eurovision Song Contest drar igång. Det och mycket mer tipsar Erika Karlsson om i veckans tv-tips.

 • Tv-tipset

  Fotboll och halvmaran Göteborgsvarvet är två av programmen Erika tipsar om den här veckan. Vill du har mer blod tipsar hon om en ny brittisk minidramaserie om mord. Dessutom har hon ett program som du måste se, hon uppmanar hela Värmland att kolla in Downton Abbey som går i repris.

 • Tv-tipset

  Som vanligt är det en otrolig bredd i det Erika tipsar om i tv-väg. Allt från hockey-vm till partiledardebatt och skådisar. Bland annat handlar det om "Dom kallar oss skådisar" där Tomas von Brömssen är första huvudperson.

 • Tv-tipset

  Det är lite av en mellantid i tv-tablån just nu enligt Erika, mellan vinter- och sommarsatsningar. Men självklart har hon massa bra tips trots det: Valborgsfirande på SVT, Humorgala på TV4 och Kniven mot strupen på TV3 bland annat.

 • Tv-tipset

  Sedan sist har Erika hunnit vara på tv-mässa i Frankrike där hon bland annat fick se ett finskt program där kändisar masserar folk som får gissa vilken kändis de blir masserad av. Det är dock ingenting hon tror kommer slå i Sverige och tipsar därför om de bästa tv-programmen i Sverige den här veckan. Bland annat blir det nya trädgårds- och inredningsprogram och det är premiär för Mästarnas mästare där två värmlänningar tävlar: Håkan Loob och Jörgen Jönsson.

 • Nya avsnitt av Mad men kommer den här veckan, men höjdpunkten för många den här helgen är kanske ändå Let's Dance. Förutom det tipsar Erika även om Bygglov och Trädgårdsonsdag bland annat.

 • Tv-tipset

  Om du slår på tv:n den närmsta veckan kan du bland annat få träningsinspiration av 90-åringar, skratta åt coachbranschen och se premiären av GCB, en skruvad dramaserie i Desperate Housewives-anda.

 • Tv-tipset

  Ond bråd död dominerar tv-tipset den här veckan, Erika har nosat upp en massa kriminalserier som har premiär i dagarna. Dessutom tipsar hon om frågesporten "Är du smartare än en femteklassare?" som har nypremiär på SVT1 på lördag med Lasse Kronér som programledare.

 • Tv-tipset

  Melodifestivalens final finns självklart med i tv-tipset, den brukar vara det mest tittade tv-programmet på hela året. Dessutom tipsar Erika om en ny deckare, en ny reality-serie om en annons-sajt, en dokumentärserie om relationer och framför allt om svenska dialektmysterier. Fredrik Lindströms språkserie har premiär på onsdag och de startar i Värmland.

 • Tv-tipset

  Det var inte bara en dramaserie Kjell Bergkvist spelade in i Thailand, nu har han också premiär för ett matprogram med exotisk mat. Förutom det fylls tv-veckan också av Vasaloppet, filmmusik framförd av symfoniorkester och så kommer Aktuellt i en ny kostym. Claes Elfsberg överger Rapport efter 40 år och styr istället nya Aktuellt som blir en timme långt.

 • Tv-tipset

  Det gick så bra för musikalserien Glee att det nu blir premiär för en ny i samma genre, Smash med bland andra Debra Messinger. Förutom det tipsar Erika om Minuten som tar över efter På Spåret och Sing a long som tas över av Linda Bengtzing efter Renée Nyberg.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista