Simon och Tina jagar #viktigastelåten

Vilken är den #viktigastelåten för dig?

Vi vill vet vilken låt förändrade ditt liv: Låten som fick dig att jaga drömmar, säga upp dig, träffa en partner eller bara var en klapp på axeln i en svår tid. Berätta för oss vilken #viktigastelåten är för dig! Använd #viktigastelåten i sociala medier, kommentera i artiklarna här eller maila p3musikguiden@sr.se.

 • Under veckan har vi efterlyst era berättelser om den #viktigastelåten - den enskilda låt som har haft störst betydelse i ditt liv. Vi har fått mängder av starka, inspirerande, roliga och vemodiga bidrag. Tina Mehrafzoon och Simon Lundberg går igenom resultatet.

 • #viktigastelåten

  När Adam Arnesson utsattes för hård nollning på skola blev JJ:s "Let Go" låten han spelade i sitt huvud för att härda ut. Här berättar han om det som blev #viktigastelåten.

 • #viktigastelåten

  När vi efterlyste era #viktigastelåten är det ett bara ett fåtal som dykt upp flera gånger. En av dem är "Utan dina andetag", som Helena Johansson från Falkenberg berättade för oss om på Instagram. 

 • #viktigastelåten

  Moto Boy hade precis tagit körkort och körde sin första egna tur i en lånad gammal Passat genom skogen på hösten. Genom bilstereon hörde han Jeff Buckleys "Corpus Christi Carol" för första gången. Den förändrade allt.

 • #viktigastelåten

  Sara "Slaktarn" Kinberg hos våra kompisar på PP3 berättar om vilken #viktigastelåten är för henne. "Jag var tolv år och det var första gången jag lyssnade på vad texten handlade om", berättar hon om Bloodhound Gangs "Hell Yeah".

 • #viktigastelåten
  Starka berättelser.

  Under dagen har det kommit in mängder av bidrag till vårt sökande efter #viktigastelåten - låtar som har betytt och betyder det där lilla extra. Vi älskar alla personliga, rörande och värmande bidrag som kommit!

 • #viktigastelåten
  Berätta om avgörande musik.

  När refrängen exploderade och du i samma sekund bestämde dig för att flytta och jaga drömmen - vilken låt var det du lyssnade på då? Vi vill veta vilken #viktigastelåten är i ditt liv!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista