• 4 maj

  Roller Derby är rullskridskor på blodigt allvar. När vi visar Nanne några utbrister hon:

  - Va, får man verkligen tacklas så där?

  Perfekt! Det här är någonting för Nanne tänker vi då och bjuder genast hit Karolina Berglöf aka Swede Hurt och Monica Lidén aka Red e Krueger från STRD, Stockholms Roller Derby-lag.

  Nu fattar vi. Det här är den senaste och tuffaste träningstrenden och  . Vi på redaktionen fegar ur. Men kolla gärna in från Nannes .

  Grönvall vågar allt!

 • 1 av 2
  2 av 2
  4 maj

  I veckans Nanne i P4 blir det mycket djur och vi får svar på frågor som handlar om djurens värld. Nanne har varit på den årliga invigningen av Kolmårdens Djurpark och frågar sig vad vargar egentligen går igång på?

  I studion har vi besök av författaren och biologen . Kan han svara på hur bra tidsuppfattning blomflugorna har? Och skulle han kunna tänka sig att äta insekter?

  För tro´t eller ej men nu kommer det en kokbok med recept på rörliga raringar.

  Vad säger du?

  Skulle du kunna tänka dig att äta insekter?

 • 1 av 5
  2 av 5
  3 av 5
  4 av 5
  5 av 5
  20 april

  Nanne i P4 har testat LUNCHBEAT, träningsformen för den som vill ha mer disco i sitt yrkesliv. Eftersom Anne-lie Rydé också gillar gymping är hon inte ett dugg sen att haka på.

  Inga spärrar på den här veckan heller i Nanne i P4. Skönt!

 • 13 april

  När Nanne Grönvall smakar på drinken "Iggy Pop" som bartendern Isabella Grabb har komponerat har hon ingen aning om vad den innehåller, först det är försent.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista