• P4 Radio Stockholm och Ekot:

  P4 Radio Stockholm har i en serie inslag beskrivit situationen på Stockholms bostadsmarknad. Även Ekot har sänt delar av granskningen. Samtliga inslag har publicerats på sverigesradio.se

 • Under morgonekot klockan sju i morse drabbades P1 av ett sändningsavbrott. Under sex minuter kunde inte Ekot och P1-morgon komma ut med sitt planerade material. Detta berodde på ett reservkraftsprov som inte gick som planerat.

 • I Ekots rapportering inför kyrkovalet hade vi på fredagen en felaktig uppgift om minskningen av antalet röstberättigade i kyrkovalet.

 • I Ekots sändningar fredagen den 6 september uppgav vi att priset på mediciner äldre än 15 år ska sänkas med 7,5 procent. Sänkningen avsåg mediciner med patent som var äldre än 15 år och inget annat.

  Michael Österlund, nyhetschef

 • När Ekot onsdagen den 27 mars kl 22 rapporterade om Tele 2:s försäljning av verksamheten i Ryssland uppgav vi ett felaktigt värde på affären. Rätt uppgift är att den ryska delen av Tele 2 såldes för cirka 23 miljarder kronor, varav 15,6 miljarder betalades kontant. Resten bestod av övertagna skulder.

  Ekot beklagar felaktigheten.


  Michael Österlund, nyhetschef

 • Den 1 november förra året rapporterade Ekot på morgonen att Statskontoret i en utredning kommit fram till att många av de ombud som företräder asylsökande är för dåliga. Vi uppgav också att Statskontoret ville frånta Migrationsverket uppgiften att bedöma ombudens lämplighet innan de utses. Nyheten kom ursprungligen från tidningen Sydsvenskan, som vi citerade i våra morgonsändningar. Rapporteringen var felaktig.

 • Sveriges Radio och Ekot drabbades i morse av något som liknar de problem kollegerna på Svt nyligen hade när Håkan Juholt meddelade sin avgång i ett köpcentrum i Oskarshamn. Vi fick inte hem ljudet från pressträffen med prins Daniel – där tronföljarens födsel skulle tillkännages.

 • Ekots rapportering kring en studie gjord på Södersjukhuset i Stockholm om vårdpersonalens attityd gentemot misshandlade kvinnor har väckt en infekterad debatt.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista