Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Det brinner i en industrilokal. Giftig rök sprider sig österut mot Giraffens köpcentrum. Alla som befinner sig i området bör bege sig därifrån. Boende i området uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kalmar.
(Publicerat igår kl 17.16)
Två kvinnor och en man.

Digitala insatsstyrkans blogg

Digitala insatsstyrkan är Digitala mediers nya grupp för redaktionsnära utveckling. Det innebär att vi såväl letar upp som välkomnar redaktioner med idéer om journalistik som de vill genomföra. Mellan oss har vi lång erfarenhet av både journalistik och digital och social teknik.

Vårt uppdrag är att i samarbete med olika delar av Sveriges Radio:

  • Presentera: Göra journalistiken mer begriplig och lockande för vår publik, bland annat genom visualiseringar, paketering och smart grafik.

  • Interagera Göra det lättare för publiken att vara interaktiva och medskapande i vår journalistik vid allt från crowdsourcingar till utesändningar eller evenemang, via mobil, sajt och sociala medier, hopknutet med FM.

  • Inhämta Vi kan hjälpa till att ta fram agendasättande nyheter genom inämtning och bearbetning av data från API:er och andra källor vid kartläggningar, granskningar och regionala jämförelser.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".