• MUSIK

  En grej att se fram emot varje år är Joystick-konserten, när Malmös symfoniorkester kastar ut de klassiska kompositörerna för en helg och lirar musik från spelvärlden i stället. Det blir allt från gamla Nintendo- och Mega Man-låtar till nya verk från Call of Duty och Assassins Creed. En av solisterna är tenoren Rickard Söderberg som vi har ringt upp i dag. Han kommer göra ett superbt operastycke från Final Fantasy VI.

 • tv-spel

  Spel baserade på filmer blir ofta så där. Och 1982 var det inte mycket bättre. Då fick två programmerare fem ynka veckor på sig att sätta ihop ett spel baserat på filmen E.T. när den visade sig vara en dundersuccé. Spelet blev oerhört mycket sämre och nästan hela upplagan grävdes ner på en soptipp i New Mexiko. Nu ska de grävas upp och kanske få nytt liv!

 • 1 av 2
  2 av 2
  Tv-spel

  Det har släppts ett nytt spel i Silent Hill-serien och PP3:s spelrecensent Anton Almqvist har testat spelet. Fast det var läskigt och jobbigt och storasyster fick barnvakta honom.. ja som ni förstår är inte skräck riktigt hans melodi. Spelet då? Nja det finns nog bättre skräckspel.


  Det kom in tips på skräckspel från er lyssnare här är ett urval av mailen:
  "Spelet som fått det att krypa i mig är Fear.Helt underbart spel, sitter med gåshud genom större delen av det. Har inte hittat nån film som ger mig samma krypande känsla än.Mvh Magnus"
  "Spela Amnesia the dark descent ensam i ett mörkt rum. Jag lovar du kommer vara rädd min vän. Från louise"

 • Idag är en stor dag för många Beliebers. Det är nämligen så att Justin Bieber blir 18 år idag.
  Frågan är om han kan fira i lugn och ro. För just nu är Justin Bieber och hans advokater mitt uppe i en rättsprocess mot spelutvecklarna som skapat smartphonespelet Joustin Beaver. Frågan är vem som kommer ha längst karriär Bävern eller födelsedagsbarnet? PP3:s spelrecensent Anton Almqvist sitter inne med svaret.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista