• Kakan är musiker, konstnär, programledare och en alldeles underbar och egensinnig prick. Spelas det en R&B-dänga i programmet kan du ge dig sjutton på att hon dansar vilt i studion. (Ps. I två säsonger gjorde hon talkshowen  med Julia Frej på SVT Play.)

  • Lina Thomsgård jobbar med Robyn och är grundare till Rättviseförmedlingen. Hon är även dj men kan inte så mycket om modern hitmusik. Vad gör det tänker vi och är sjukt glada för att Lina vill vara en del av PP3-familjen!

  • Niclas har ett förflutet som barnskådespelare och har dessutom gestaltat skräckrockaren Alice Cooper på ett underbart sätt i  Numera arbetar Niclas som regissör och reklamfilmsmakare.

  • Johanna Swanberg är frilansjournalist med stenkoll på populärkultur och mode. Amerikanska serier ligger henne varmt om hjärtat, pilates tycker hon är kul och(!) hon är den enda av sidekicksen som tycker att Pär är svinlik Ryan Gosling.

  • Parisa Amiri har koll på det mesta som rör nöjeslivet. Som redaktör för Nöjesguiden spanar hon likt en hök efter allt kul som händer i kultur- och nöjesvärlden. Parisa är mycket svag för Destinys Child och dessutom har hon uppfunnit en svinburk där hon lägger en slant varje gång hon är douchig!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista