• Norska stjärnskottet Astrid Smeplass framför sin hyllade version av låten "Fourfiveseconds" av Rihanna, Kanye West & Paul McCartney. Det är magiskt!

 •  

  Vi har syskonbandet Echosmith på besök och de passar på att spela lite för oss. Det är amazing, så bra! 

 • 1 av 2
  2 av 2
  MUSIK

  Hon har legat etta på Billboard i hundra år med sin "All about that bass", hon är nominerad till årets nya artist av American music awards och ändå har hon tid att hälsa på i PP3-studion, där hon dessutom spelar LIVE för oss. Det här är för mycket att ta in!

 • 1 av 3
  2 av 3
  3 av 3
  MUSIK

  För två år sedan slog hon igenom med låten "Dinosaur "och albumet "Ah!". Sedan dess har hon spelat och körat bakom Ane Brun och med legendaren Peter Gabriel, som hon ska turnéra med i höst. Nu är hon aktuell med sin senaste låt Breaking and Shaking. Välkommen hit Linnea Olsson!

 • 1 av 3
  2 av 3
  3 av 3
  MUSIK

  Få kan ha missat Clean Bandit vid det här laget. Deras Rather Be spelas inte bara flitigt i P3 utan är även den snabbast säljande singeln under 2014 hittills. Alltså i hela världen! Nu är de här i studion och spelar live för oss!

 • 1 av 4
  2 av 4
  3 av 4
  4 av 4
  MUSIK
  Klicka för hela intervjun.

  Nästa gäst är nykomlingen som är aktuell med sin hitlåt Liar Liar. En Miami-son som, trots att han är precis i början av sin karriär, har både Pharrell Williams och Wyclef Jean i ryggen.

  Cris Cab - welcome!

 • 1 av 3
  2 av 3
  3 av 3
  MUSIK

  Vår första gäst är en stor svensk popsångare som hållit oss på halster i fyra år nu. Men nu är hans tredje platta Keep your darkness secret äntligen färdig och nu är han här och både pratar och sjunger för oss! Välkommen, Oskar Humlebo eller Moto Boy!

 • AWARD AWARDS

  Ett självklart moment på en riktig gala är ett in memoriam - den där sorgliga stunden där stjärnorna som lämnat oss under året hedras. Vi hedrar in memoriam, och det gör vi tillsammans med Niello och hans stämningsfulla version av Mad World - framröstad av er lyssnare och skriven på en stubbe i Lilljanskogen.

 • 1 av 2
  2 av 2
  MUSIK

  Brittiska Chlöe Howls No Strings fick musikbloggarna att surra för något år sedan och sedan dess har det bara gått uppåt. Nu är hon i Sverige för att värma upp inför Ellie Goulding och svänger förbi PP3-studion. Man får ju passa på innan hon blir alldeles för känd.

 • PP3: Crystal Fighters - LA Calling
  1 av 2
  2 av 2
  MUSIK

  Idag bjuder vi upp till dans här i PP3. Vi har nämligen besök av spansk-brittiska Crystal Fighters. De är i Sverige för att spela lite i Stockholm och Malmö och då passade då på att haffa dem för ett snack och lite livemusik!

 • 1 av 2
  2 av 2
  MUSIK

  Kolla in den helt nya och outgivna Riding to New York - live i PP3-studion!

  Sist Passenger var hos oss hade hans låt Let Her Go nyligen slagit igenom på full front. Möjligen blev han lite förvånad när intervjun i princip inleddes med att Kakan gav honom bryska relationstips. 

  Nu är han tillbaka i Sverige, med en nysläppt singel och såklart är han även tillbaka i PP3:s studio för ett samtal om scenkläder, publikhyfs och Linnéa och Saras Passenger-pumpor. 

 • 1 av 2
  2 av 2
  MUSIK

  I år är det tio år sedan Ane Brun släppte sitt första album Spending time with Morgan. Det firar hon med att släppa ett samlingsalbum och att senare i höst åka ut på lång Sverige- och Europaturné. Men nu är hon här hos oss och summerar karriären så här långt och bjuder dessutom på livemusik i studion tillsammans med cellisten Linnea Olsson. Eftersom det är stora Beyoncé-dagen bjussar de på en överraskning - en helt fantastisk version av Halo!

 • 1 av 3
  2 av 3
  3 av 3
  MUSIK

  Nicole Sabouné började sin karriär i Tv-programmet The Voice och hennes singel Conquer or Suffer en av de mest spelade låtarna på P3 just nu.

  Även om hon åkte ut i semifinalen fick Nicole kontakt med Ola Salo, en av domarna, vilket har hjälpt henne en bra bit på vägen mot genomslaget med sin småländskt färgade musik.

  Som gäst i PP3 berättade hon om att låta småländskt men också brittiskt och sjöng Conquer or Suffer och bjöd på en unik cover på intromelodin från Twin Peaks, Julee Cruise låt Falling, utsedd till bästa tv-introlåten någonsin av er lyssnare.

 • 1 av 2
  2 av 2
  LIVE I PP3

  Malmöbandet This is head släppte 2010 albumet 0001 som hyllades och belönades med Årets Pop på P3 Guld 2011. Nu är de tillbaka med The Album ID. Nu står hela bandet samlade nere i Malmö och ger oss livemusik i form av exklusiva akustiska smakprov från nya albumet. Björn Wiking, Tom Malmros, Adam Jacobsson och Henric Claesson. Etern är er!

  Musik:

  Prat:

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista