• Sista P3 Browser innan sommaren och då passade panelen på att komma med många tips!

  Karin ville ha lite motvikt till allt prat om porr om tipsade om sajterna  och  och även #prataomdet som blivit en hemsida .
  Om man kommer sakna Browser i sommar så finns

  Helen tipsade om Porrstjärnan  som är populär hos kvinnor som är nyfikna på porr och hemsidan 

  Gabriel hade kollat upp sitt porrstjärnenamn: Lance Lovepump. Karin = Daisy Delight, Helen = Brandy Foxhole och Angelica Tonya Toydoll. På  kan man få sitt eget porrskådisnamn!

 • Denna vecka gjorde Jack Werner debut i P3 Browsers panel och han började med att tipsa om poddcasten

  Gotye har gjort stor succe med låten "Somebody that I used to know", en låt som blev stor tack vare (?) covern skapad av bandet Walk of the Earth. Två andra covers som Jack gillar är när sitter i baksätet på en bil om mimar förvånandsvärt bra. Den andra är med en svensk  som kanske inte gör det lika bra, men däremot massa inlevelse.

  Till sist tipsade Jack om chattrummet

  Helen tipsade om sidan  som gör att man kan spara olika sidor, bilder och videor på nätet på ett schysst sätt.

  Även Angelica hade två tips, dels  om man ska ut och resa, och om man ska på festival - ladda ner appen för respektive festival som ofta har spelschema, artister, information och karta över området. Väldigt användbart!

 • Till veckans problem hade Linn hört av sig och ville ha lite tips på olika appar för att göra mobilbilderna lite snyggare. Helen nämnde Camera Plus som har flera funktioner. Gabriel gillar Color Effects eftersom den är lite enklare och Karin lyfte fram Photo Shops app för mobilen, PS Express.

  När Angelica släppte panelen lös att tipsa fritt så inledde Gabriel med sajten  - om man vill ta del av föreläsningar på videonivå. Dessutom en bok, .

  Helen tipsade denna vecka om  och hashtaggen #varannanvegan

  Och Karin nämnde sajten  som uppkommit under veckan tack vare Estelles dop. Om man inte blev bjuden på dopet... Dessutom en påminnelse! Idag är det mors dag, via interflora kan man rosa någon. Man skickar en röd ros till mammas mobil, och sen visar hon upp denna i en blomsteraffär och får ut en fysisk ros.

 • Joel hörde av sig till oss och ville ha tips om nån android-app där man kan synka poddar samt automatiskt lägga de i en spellista i kronologisk ordning. Panelen tipsade då bl.a om Google listen, en smidig och gratis app som inte är speciellt avancerad. BeyondPod Podcast Manager, en app med massa funktioner och inställningar som kostar ca 50 kr. Och till sist Podtrapper som också har flera olika funktioner och erbjuder gratis prova-påa under en månads tid.

  När panelen fick tid att tipsa fritt så började Gabriel med att nämna  - en sajt där man kan ge bort och byta saker. Han nämnde även  som är nyttig om man ska åka på semester och inte vill bo på hotell utan vill vara som en "local".

  Karin tipsade om  som har kartor över hela europa och även finns tillgängliga i offline-mode om man har laddat ner de i förväg. Om man gillar second-hand kläder -

  Och till sist slängde Angelica in sitt tips för denna vecka

 • Helen tipsade denna vecka om den svenska artisten Duvchi:

  Emanuel tipsade om en fiffig hemsida där man kan spana in vad Svenska twittrare snackar mest om just nu:

  Och Gabriel vill lyfta fram enkelheten av att helt enkelt koppla av med en god bok på en läsplatta.

 • I veckans problem så hade lyssnaren Anders Bergman hört av sig med en förfrågan om en app han behövde. Det skulle vara en att-göra-lista-kalender-app som hade en lååång specifik krav-lista från Anders. Panelen hjälptes åt och tipsade om flera olika: Calvetica, Omnifocus, Asana, Evernote och Remember the milk.

  När panalen fick fria tyglar av Angelica att tipsa om allt möjligt så tipsade Helena om två tumblr-bloggar som hon följer.
   &

  Gabriel som hade svårt att minnas röda dagar tipsade om appen "Svensk alamanacka" och la dessutom in en brasklapp om att inte glömma tömma mailkorgen emellanåt...

  Emanuel avslutade med att tipsa om sidan  som postar 100 tips om sajter, artiklar och klipp om dagen. 

 • Emanuel va först ut och tipsade denna vecka om en kille som han tycker är nästa stora youtube-stjärna.  - han gör sketcher och är fyndig.

  Gabriel nämner en app för alla cykelsugna Stockholmare - Sthlm citybikes som visar var man kan hyra lediga cyklar. För den som däremot vill göra sång, så finns appen Songify som gör om ditt prat till sång. Den sista appen Gabriel tipsar om är Flippboard, som följer ens sociala medier flöde.

  Karin är inne på musikens spår denna vecka och berättar hur kul hon tycker det är att låtlyssna på Spotify. Dvs, lyssna på en och samma låt fast i flera olika versioner. Just nu är det "Summertime" som gäller, den finns i ca 180 versioner på Spotify. Om man däremot är sugen på att testa på hur det skulle vara att dirigera en orkester, så rekommenderar hon appen Bravo Gustavo.

 • Denna vecka blev det nästan ett humoristiskt tema på tipsen. Karin nämnde Ricky Gervais uppföljare till serien "En idiot på resa" som man kan kolla in på youtube,

  Hon nämnde även Emanuels nystartade sida, 

  Dessutom två twittare som hon tycker är väldigt roliga:  -

  Emanuel tipsade denna vecka om Reddits svenska avdelning,

  Vad har ni där ute för tips att komma med?

 • Helen tipsade denna vecka om nya playknapp som man kan bädda in på bloggar

  Karin valde att lyfta fram

  Gabriel ville prata bilder och nämnde

  Angelica gillar spel och tipsade om . Ett mobilspel där man battlar i att hitta ord bland slumpade boklstäver. Flest poäng i tre ronder á 2 minuter vinner!

 • Panelen tipsar

  Helen tipsar om Pinterest - - ett socialt nätverk för inspirerande bilder.

  Karin tipsar om positivt grupptryck, ett exempel är hennes eget twitter-konto; - Gå och Lägg Dig - som nu har över 1000 anhängare. Varje kväll får de en eller flera uppmaningar om att gå och lägga sig.

  Emanuel tipsar om Banjo - en app till både iOS och Android som använder sig av telefonernas GPS-system och kopplar samman en mängd olika andra appar så att man håller koll på när polarna checkar in, statusuppdaterar eller fikar i din närhet. Då får du ett banjo-mess, typ "Steffo är 245 meter ifrån dig och checkar in på biblioteket!".

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista