• Radiodagboken - Kalmar län

  Melchora Cahuka bor i Högsby. Hon bor där tillsammans med man och nio barn. Förutom att hon varit med och startat den ideélla föreningen Fågelfors aktiva så är hon aktiv i Pingstkyrkan. Hon jobbar nu för fullt att få igång ett eget företag.

 • Radiodagboken - Kalmar län

  Jessica är i full gång att baka när vi träffar henne. Hennes största dröm är att hon ska kunna livnära sig på sitt café och utveckla det till ett hembageri i Fågelfors. På sin fritid umgås hon med sin familj och katter.

 • Radiodagboken - Kalmar län

  Tove Blum är en kvinna som har flera ställen hon trivs på. Hon är född i Karlskrona, bor i Torsås och i Stockholm. Nu jobbar hon på medieutbildningen i Torsås. Där ska hon undervisa och hålla i en konsert för årskurs 2 elever på Mjölnergymnasiet. Hennes band Le Maine ligger henne varmt om hjärtat.

 • Radiodagboken - Kalmar län

  Martin jobbar som studiotekniker på ett skivbolag som har studio i Torsås där Martin bor. Han jobbar mycket så någon fritid finns i stort sett inte för honom.  Han har stora drömmar om vad hans yrke kommer att ta honom i framtiden.

 • Radiodagboken - Kalmar län

  Asim jobbar som vaktmästare med olika fastigheter. Han borstar bort grus framför en affär när vi träffar honom. Han kommer ursprungligen från Bosnien. Nu bor han sen flera år tillbaka i Högsby.

 • Radiodagboken - Kalmar län

  Pia jobbar på värdshuset Brukgården i Fågelfors. När vi besöker henne håller hon på att förbereda en stor fest som ska vara på värdshuset. Hennes stora intresse är ridning och hästsport. Det är då hon kopplar av.

 • Radiodagboken - Kalmar län

  Åsa jobbar på biblioteket i Gullringen. Det är ett jobb som hon trivs med. Hennes fritid går åt mycket till hästarna och familjen. Dessutom dansar hon linedance när hon får tid.

 • Radiodagboken - Kalmar län

  Malin jobbar som fabrikschef på Skanskas husfabrik i Gullringen. Hon bor i Vimmerby och pendlar till Gullringen.  Förutom jobbet så tänker hon mycket på sin mage där det finns en baby. Vi träffar henne när hon precis kommer ut från ett möte i fabriken.

 • Radiodagboken - Kalmar län

  Anna jobbar som förskollärare på förskolan Solgläntan i Eriksmåla i Emmaboda kommun. Hon bor i en litet hus utanför Broakulla. Hon och sambon köpte sitt hus för ett halvår och är inne i renoveringsstadiet just nu.

 • Radiodagboken - Kalmar län

  Eva jobbar med att packa och syna glas på det nedläggninghotade glasbruket i Åfors. Hon tycker själv att hon har ett mångsidigt arbete som hon trivs med. När vi träffar henne står hon i utställningshallen och tittar på alla konstglasverk som producerats på bruket.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista