Public Service - färsk satir alltid i Godmorgon, världen!

Bakom manus och medverkan står Erik Blix, Mattias Konnebäck och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Mohlin. Samtliga har medverkat i en lång rad satir- och humorprogram i radio och TV. 

Poddradio: Prenumerera och ladda ner programmet.

 • Public Service
  7:47 min

  I Public Service så möter Stefan Löfven sitt mörker, Isabella och Annie demonstrerar kommunicerande kärl och så analyserar PO Edin budgeten på fem röda...

 • I Public Service är Ulf den vuxne, i vart fall i rummet, Stefan bärs fram till oss och så reder vi ut till vilken religiös inriktning man ska föra Alliansen…

 • Möt en helt annan sida av Annie Lööf,  talman Andreas Norlén upplever en déjà vu på en déjà vu han redan haft några gånger och så har KG Bergström besökt den borgerliga dubbelfronten!

 • Public Service
  8:33 min

  I Public Service denna vecka har vi dubbelt upp med Annie Lööf, PG Gyllenhammar steppar sig igenom Folkpartiets gamla partiprogram och så undrar Morgan Johansson var gränsen går för usel gränskontroll…

  Public Service av och med imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Mohlin samt manusförfattarna och programledarna Mattias Konnebäck och Erik Blix. Tekniker: Marie Persson

 • I Public Service är Stefan Löven äntligen hemma i det svenska lugnet igen, Andreas Talman Tipsar och så efterlyser Annika Falkengren och Nalle Wahlroos tydligare regler för att slippa kapitalbeskattning!

 • Denna vecka klämmer vi in hårt ihop-pressade Annie Lööf och Jan Björklund som gäster, Magdalena Andersson ser ljuspunkter i veckans finansiella fimbulvintern och så hoppas Göran Persson att DÖ ska återuppstå.

 • I veckans Public Service famlar Ulf efter sin regering, Gunnar Strömmer pratar i den sverigedemokratiska nattmössan och så förklaras Kulturprofilens beteende med den berömda kulturella tvättstugan.

  Public Service av och med imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Mohlin samt manusförfattarna och programledarna Mattias Konnebäck och Erik Blix.

 • Talföra talmän får rundgång i en konstitutionell kanon, en rörande oenig panel enas om konfliktlinjerna i regeringsbildningen - och så tar lilla Annie ton. Av och med Mattias Konnebäck, Erik Blix, Göran Gabrielsson och Rachel Mohlin.

 • Klanröstning, talmanstrassel och en sjaskig fråga som äntligen fått den kulturella status den förtjänar. Att opponera eller regera – det är en annan fråga för ett helt gäng tvehågsna partiledare i veckans avsnitt.

 • I Public Service hålls den traditionsenliga morron-valvakan där folk och fä och några ryska troll minglar och har trevligt med hela den politiska eliten. Välkommen!

 • Public Service har denna vecka en överrepresentation av Jerzy Sarnecki, Alice Bah tycker P1 väger upp bra med ett fint utbud av högerliberal smörja och så övar Stefan Löfven som vanligt med sin Linguaphone-kurs i arabiska...

 • Public Service
  8:24 min

  Dagens dikt med statsministern, spansk överklassafari, en signal från himlen och en grön demografilektion. Ja, och så veckans utspel från Akademien, förstås. Allt i Public Service av och med Rachel Mohlin, Göran Gabrielsson, Erik Blix och Mattias Konnebäck.

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista