• veckans robin

  Robin har hamnat i blåsväder under veckan. Både lokala medier och riksmedier uppmärksammar att  swingersklubben "Adam och Eva" får hyra in sig i tidigare Arbis lokaler för att ha en stor "sexfest" i oktober. Om de sköter sig kanske klubben skriver kontrakt för att etablera sin verksamhet i delar av fastigheten. Camilla från swingersklubben berättade för oss hur det fungerar på klubben, om det finns några regler och att intresset är stort.

 • veckans robin

  Robin Karlsson tog med sig syster och kollega Camilla Creutzman som gäst idag. Camilla bor i Köpenhamn och jobbar som maskör där. Ofta med pantomimteatern på Tivoli tillsammans med den danska drottningen som är scenograf! Hur kommer det sig att Robin och Camilla valt samma yrke och varför gjorde Camilla en tid som lokmekaniker mitt i karriären?

 • veckans robin

  Om att ha släktingarna kvar i Syrien. Och hur kristna grupper nu även oroar sig och räds USA´s planerade "vedergällningsaktioner" mot Assad-regimen. Människosmugglare enda hoppet men inte ens det går att få tag i nu. Kan man se dem som "hjältar" eller är det bara förskräckligt att de tjänar pengar på eländet?

 • veckans robin

  Nu drar vi igång programpunkten där Robin Karlsson besöker oss varje fredag mellan klockan åtta och nio. Ofta med spännande gäster som idag när Johan Christher Scütz hängde med hit. Han är musiker från Mjölby men med sin professionella karriär och hustru i Japan. Under sommaren har han jobbat med att skapa en musikal tillsammans med Johan Pettersson. Imorgon blir det uruppförande i Norrköping.

 • veckans robin

  Hon började i Folkets Park hos Tjadden 1950... revyerna ledde så småningom till operetter på Arbis under 60- och 70-talet, där hon sen länge var verksamhetschef. Hon har alltid sagt vad hon tycker och många tänker numera på kampen för Vrinnevisjukhuset när man nämner hennes namn.

  Berits relation till Robin Karlsson är speciell och för en tid sen fick Robin ta över Berits paradnummer "Pytteliten" som du också kan höra här. Skrivet för Berit av Tjadden Hällström och Anderzon med Z.

 • Veckans Robin

  Idag gästades vi av Anders Gummesson som är pressansvarig för Norrköping Dolphins och har jobbat länge som "Media Relation Specialist" även i andra sammanhang.

  Med ett förflutet som journalist var det laddat att gå över till "andra sidan" när han på slutet av 80-talet lämnade jobbet på Norrköpings Tidningar och blev informationskonsult. 

  I sommar är han Norrköpings presskontakt när det gäller damernas Fotbolls-EM.

 • veckans robin

  Idag gästades vi av sexologen Malena Ivarsson som är i länet för att prata om manlig sexuell hälsa. Många män har fortfarande svårt att prata om sina problem, men gör det för det finns hjälp att få! Vi måste lämna den idealiserade bilden av att allt ska vara så perfekt - det gäller många områden och inte minst det sexuella.

 • veckans robin

  Robin for till Rom för att plats i Rom men med oflyt när det gäller kulturlustarna. För många turister men mycket sköna och antika monument att njuta av.

 • Veckans Robin

  För mycket godis? För mycket krav på traditioner? Som man ofta inte ens vet om någon verkligen efterfrågar i familjen. Idag blev det ett eftersnack för att städa bort påsken ur sinne och kropp.

 • veckans robin

  Ja ska man satsa sina besparingar och lägga lite tid på sig själv kanske... och anlita en personlig tränare! Eller är det bättre att gå med i Robin och Jessicas nya förening "Bitch 2013"?!

  Många anlitar en personlig tränare just runt femtioårsåldern när kroppen annars gärna börjar krångla lite här och där. Träffa PT´n Kamil Solis som gästade oss denna morgon!

 • veckans robin

  Robin Karlsson tog med sig Tereza Källström denna internationella kvinnodag. Vi prövade en del generaliseringar...

 • veckans robin

  Idag kom Robin i sällskap med skådespelerskan Marika Strand från Östgötateatern. Hon är just klar med sin roll i föreställningen Änglar i Amerika och berättade bl.a. att det kan vara lite känslosamt att lämna en roll bakom sig.

 • veckans robin

  Robin Karlsson denna vecka per telefon från Melodifestivalens deltävling i Malmö. Där jobbar Robin med Army of Lovers hår/peruker. Men vad det blir av det i showen får vi inte veta mycket om. Får Alexander peruk och vad gör man med skägget? Tar Jean-Pierre av sig turbanen?

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista